Hvordan du rengjør og omsorg for Visions Cookware

January 31

Visions kokekar er holdbart og langvarig, men må være riktig omsorg. Laget av glass-keramiske materialer, er dette gjennomsiktig kokekar konstruert for å tåle ekstrem varme. Selv om det er porøse, så det ikke absorberer lukter og smaker fra mat, kokekar fortsatt må rengjøres godt etter hver bruk. Omsorg for og rense Visions kokekar riktig, og du vil nyte mange år med matlaging med det.

Bruksanvisning

1 Bruk plast, tre eller gummi matlaging og servering kjøkkenutstyr med Visions kokekar. Metallredskaper kan ripe opp overflaten. Uansett hva slags redskap du bruker, ikke treffer den på kanten av potten (for å få overflødig mat av redskap) eller du risikerer å sprekke eller bryte kokekar. Pass på å ikke bump kokekar på vask, komfyr, eller andre harde gjenstander. Ikke bruk kniver å skjære mat inne i kokekar.

2 Skyll kjelen under varmt vann umiddelbart etter bruk. Dette vil bli kvitt matrester som kan feste seg hvis venstre.

3 Fyll vasken med varmt vann, og tilsett noen dråper oppvaskmiddel. Plasser potten eller panorere i såpevann, og la det trekke i noen minutter.

4 Bruk en myk oppvaskklut til å vaske gryten eller pannen. Skyll av såpen under varmt vann, og håndkle tørk elementet grundig før lagring.

5 Hvis kokekar er spesielt skittent eller har brent-på mat, suge den i vasken i en blanding av en del hvit eddik til tre deler vann. La kokekar suge på en time, deretter skrubbe elementet med en plast eller nylon skuresvamp. Vask den med en oppvaskklut for å fjerne eventuelle rester, deretter skylle den under varmt vann, og håndkle tørke grundig.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com