Slik Dekorer Hanging Bad Håndklær

November 13

Slik Dekorer Hanging Bad Håndklær


Hengende håndklær kan være funksjonelle, slik som for tørking hender, eller rent dekorative. Uansett, er det bare å henge håndklær kan se attraktivt, men dette kan gi av en vanlig, vanlig eller kjedelig utseende. Dekorer hengende håndklær for en frisk ta på bad innredning å utfylle din dekorere stil og farger og tema på badet. Den type pynt du bruker bør se naturlig når paret med farger, design og tekstur av håndklær og innredning.

Bruksanvisning

1 Bind håndklær med en gummistrikk og dekorasjon. For eksempel bruke fancy utseende dusker etter en elegant bad, raffia for en rustikk bad eller materiale som passer inn med innredning. Andre ideer inkluderer perler, strenger av skjell eller bånd. Hvert håndkle kan ha sin egen tie, eller tie to hengende håndklær sammen med en enkel innredning.

2 Mal ditt eget design på dine hengende håndklær med tekstilmaling. Du kan skrive dine initialer, et monogram eller en inspirerende ord eller sitat. Alternativt merke håndklær med navn på familiemedlemmer. Tegn design hvis du er kunstnerisk stand, slik som blomster, skjell eller geometriske mønstre.

3 Legg silke blomster til de hengende håndklær. Bruk en silke blomst stilk å vikle rundt håndklær eller lå en stor silke blomst på toppen av de hengende håndklær. Brette blomst til siste sekund hvis du knytte en dekorativ uavgjort på håndklær.

4 Sy eller lim en ramme rundt håndklær. Bruk stoff lim hvis du ikke kan eller ikke ønsker å sy. Blonder, volanger, bånd eller en travel print kan fungere som en ramme rundt de hengende håndklær.

5 Vise håndklær i en dekorativ måte. For eksempel kan du kaste to håndklær i tredjedeler den lange veien, deretter felles de to endene av håndklær på toppen av håndkle bar med en gummistrikk og en dekorativ slips. Rull opp en andre håndkle for å passe i loop opprettet av hengende håndkle. Alternativt kan brette bunnen av et håndkle to tredjedeler av veien opp, og deretter brette hver kant i midten på den motsatte side. Brette de to endene inn i hverandre og henge håndkle med den andre siden vendt utover. Det vil være en lomme i håndkle som du kan brette lette dekorasjoner i.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com