Hvordan søke Lime for Fall Lawn Care Forberedelse

December 1

Over tid kan gjødsel, kraftig regnvær og komposteringsanlegg materialet gjør jord syrlig. Når jord blir for sure betingelser blir opprettet som ikke er gunstige for plantevekst. Legge lime justerer nivået av surhet i jorda slik at plenen kan trives. Men for mye kalk lagt til jord kan skape problemer med for mye alkalitet og skade på lang sikt helsen til jorda og drepe gresset. En profesjonell jord test er nødvendig for å finne ut hvor mye kalk som er nødvendig for optimal jord og plante helse. Ta kontakt med din lokale fylke forlengelse kontor for informasjon om jord testing.

Bruksanvisning

En titt på jord testresultater for å finne ut hvor mye kalk bør brukes på plenen. Det er vanligvis foreskrevet som det beløpet som trengs per 1000 kvadratfot. Du må måle lengden på plenen og multiplisere det med bredden på plenen i føttene for å få den totale kvadratfot. For eksempel, hvis du plenen er 50 fot med 100 fot da 50 x 100 er 5000 kvadratfot eller totalt kvadratfot med plenen. Hvis jorda testen sier at du trenger 3 lbs. per 1000 kvadratfot så må du legge til 15 lbs. over hele plenen.

2 Spre pulverisert kalk bruker en dråpe typen sprederen. Instruksjonene på sprederen og på pakken av pulverisert kalk vil fortelle deg hva innstilling du skal bruke til å spre pulverisert kalk på den riktige hastigheten. En dråpe typen sprederen vil sette kalk i en ensartet måte som den skyves over plenen. Du vil kunne se nøyaktig hvor kalk er plassert og kalk vil ikke bli kastet inn i blomsterbed eller innkjørsler.

3 Etter at første pass med sprederen, gjøre neste pasning med hjul 2 inches inne der kalk ble avsatt på første pass. Dette bør gi deg en eksakt program hastighet uten overlapping.

4 Vann lime inn jord, og pass på at alle pulverisert kalk er vasket av gress blader.

Hint

  • Hvis jorda test anbefalingene er for mer enn 100 pounds per 1000 kvadrat fot deretter dele programmene, bruke halvparten i høst og deretter den andre halvparten seks måneder senere.
  • Pass på at du bruker pulverisert kalk passende for plenen bruk. Den er tilgjengelig på store barnehager eller kjøpesentre.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com