Tips for Maleri Vinyl veggbekledning

July 30

Fjerne tapet er ikke en jobb for pyser. Det er en arbeidskrevende, gummi-hanske jobb som kan ta mer enn en dag å fullføre. Du kan være fristet til å bare male over det, men det kommer med sitt eget sett med problemer. Male over tapet kan merke en skavank i veggen. Og hvis du ikke forberede overflaten skikkelig, kan det hende at tapet skille fra veggen etter at du er ferdig med å male. Men med riktige forberedelser og riktige materialer, kan du ende opp med en attraktiv plass, enten du har malt over vinyl eller papir.

betraktninger

Når du male over tapeter, sørg for at overflaten er så flat som mulig. Eventuelle uregelmessigheter på overflaten vil bli styrket ved malingen. Bruk 150-sandpapir over sømmer for å jevne dem ut og gjøre dem mindre synlige. Sjekk veggene grundig for eventuelle støt eller fordypninger som må fylles ut eller slipes før du begynner å male. Hvis tapet er tungt teksturert, glatt et tynt lag med sparkelmasse eller sparkel over det etter at du er ferdig med prepping veggene.

prepping

Bruk lim for å feste alle løse tapet. Hvis bakgrunnen er skadet, fjerne og erstatte det. Hvis du ikke kan erstatte det, må du fjerne alle bakgrunnsbilde. Fylle eventuelle hull med males sparkelmasse og sand det glatt når den har tørket. Bruke en tynn linje av klar caulk ved toppen og bunnen av veggene, hvor tapet møter taket og grunnkort. Dette forsegler kantene og holder papiret fra peeling. Gi veggene en grundig vask med all-formål vaskemiddel, og la dem tørke i minst 24 timer før maling.

Type Paint og Primer

Bruk en olje-basert primer når du male over vinyl tapet. Kontroller at produktet du velger sier at det fungerer på vinyl. Den oljebaserte primer gir et beskyttende lag mellom limet og fuktighet i malingen. Det er en god ide å bruke en oljebasert maling, også, for å holde fuktighet i maling fra å påvirke limet, men du kan bruke en vannbasert maling over oljebasert grunning. Fordi veggene er ikke helt glatt, lyse farger og flat maling er bedre valg, som de skjuler ujevnheter bedre enn mørke farger.

testing

Før du male en hel vegg eller rom, test male en liten del av veggen dekker. Fukt i malingen kan noen ganger løsne limet og tapet. Prep området akkurat som du ville resten av veggen. Deretter bruke primer og maling. Hvis noen bobler eller rynker vises i veggbelegg, må du fjerne tapet før maling. Har primer farget i samme farge som lakken, og pause etter påføring av første lag med primer for å inspisere veggene. Glatt ut eventuelle uregelmessigheter eller fordypninger at malingen har forstørret før du påfører andre lag med primer.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com