Hvordan å blande betong for dusj gulv

October 13

Hvordan å blande betong for dusj gulv


Enten du skal installere flis over dusjen betonggulv eller forlater den nakne, må du bruke en blanding som heter "dekk mud" for å danne dusjen base. Dekk slam, også kjent som gulv slam eller tørr pakke mørtel, er en enkel blanding av sand, Portland-sement og vann. Svært lite vann anvendes, noe som skaper en tykk blanding, med liten krymping etter påføring. Du kan blande din egen sand og Portland sement eller kjøpe en ferdig mix, som kan være å foretrekke hvis dette er et engangs, lite prosjekt. Imidlertid vil de fleste forhåndslagde blandinger krever ekstra sand for å oppnå det riktige forholdet mellom sand og sement.

Bruksanvisning

1 Ingrediensene for betongblanding er svært viktig. Sanden skal være skarp sand, som er laget av pukk. Denne type sand kan også kalles betong sand. Murverk sand kan brukes, men skarp sand er anbefalt type for dusj etasjer. Det er veldig viktig å bruke bare Portland sement og ikke mur sement, som inneholder kalk.

2 Anbefalinger for sand til Portland sement-forhold i området fra 3: 1 til 7: 1 (deler sand til deler Portland sement). Median og mest ofte anbefalt forholdet er 5: 1 (deler sand til deler Portland sement). For mye sement kan føre til klumper og gjør blandingen vanskelig å spre seg, mens for mye sand kan opprette en svak mørtel.

3 Bland 5 deler tørr sand til en del Portland sement sammen før du legger vann. Sørg for å bruke vernebriller og støvmaske når du blander sement. Bland i en bøtte, trillebår, eller på et flatt underlag slik som kryssfiner. Bland grundig for å sikre all sand er suste i sement. Blandingen skal oppnå en jevn grå farge. Hvis du bruker en pre-blanding av sand og Portland sement, sjekk for å se hva forholdet mellom mix er og legge til ekstra sand for å få blandingen til ca. 5: 1 (de fleste pre-mikser har et forhold på 3: 1) .

4 Tilsett vann sakte før betongen blandingen vil følge i en ball i hånden, slik at ingen fuktighet bak. Ballen bør ikke være altfor klissete, men ikke smuldre heller. Du bør reservere en del av sand / Portland sement for å legge hvis blandingen blir for våt. Bare bruk vann; ingen tilsetninger som latex bør brukes når du gjør konkret for dusj etasjer.

5 Betongblandingen kan bli omrørt for hånd med en mur verktøy eller spade eller ved anvendelse av en åre krone festet til en bormaskin. Blanding fortsettes inntil alle klumper er eliminert.

Hint

  • Bruk dekk mud / betong blanding umiddelbart før det begynner å tørke eller stivne.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com