Slik Dekorer et bad med stensiler og Freehand Maleri

July 27

Slik Dekorer et bad med stensiler og Freehand Maleri


Opprett et avslappende fristed i din egen badet ved å dekorere med sjablonger og frihånd maling. Sjablonger gi en strukturert måte å legge på design, skrift, mønstre og mer, mens en gavmild preg bringer i fantasimaleteknikker som du kan tilpasse til å passe dine spesifikke behov. Selv om ordene "frihånd maleri" kan fremkalle tanker om vilt uberegnelige tegninger, denne typen kunst bare skiller seg fra spraye på at du vil skissere dine egne bilder i stedet for å følge en pre-laget mal.

Bruksanvisning

Preparat

1 Klargjør badet veggen. Ved hjelp av en svamp, skrubb veggen helt rent med vann. Tørk veggene eller tillate god tid til å lufttørke. Veggen vil føles tørr å ta på når den er klar til å male.

2 Dekk kantene av vinduskarmer, dørkarmer eller andre områder som du ikke ønsker å male med malere tape. Trykk båndet fast langs kanten for å sikre et kvalitetsstempel som ikke vil tillate maling å sive inn under.

3 Dekk Gulv og inventar, slik som badekar, toalett og vask, med en presenning eller malere slipp klut.

4 Hvis du planlegger å endre grunnfarge (under stensiler eller frihånd maleri), kan du bruke en berg å belegge renset, tørket vegger med mugg motstandsdyktig skygge. Hell maling i en skuff. Bruk en vinklet syntetisk pensel til å kutte i på vinduer, dørkarmer og ledd av veggene. Fyll ut de viktigste veggen områder med en maling roller.

spraye

5 Velg ønsket sjablonger. Interessant badet vegg dekor kan omfatte blomstermønstre, en undersjøisk eller hav tema med skjell og fisk, lette eller en lune barns bad dekket med stensilert dyr. Kjøpsvegg sjablonger hjemme forbedring butikker, kunst og håndverk leverandører eller jernvarehandelen.

6 Plasser dine sjablonger på veggen. Dette er avhengig av størrelse, stil og generelle innredningen på badet. For eksempel, hvis du skal spraye en nær taket grensen, sette den første sjablong på et sted på toppen av veggen hjørne i nærheten av der den møter taket. Et nivå og linjal vil hjelpe deg å holde sjablonger rett. Bruk malere tape for å sikre din sjablong fast.

7 Velg farger som passer din generelle badet ordningen og utfylle sjablongen. For eksempel, hvis du spraye en blomstermønster du ønsker å bruke nyanser av grønt for bladene. Hell en golfball størrelse mengde sjablong maling på en maling skuff eller palett.

8. Plasser tuppen av børsten (busten) i malingen. Forsiktig DAB av overflødig maling på siden av paletten eller skuffen. Enten trykke eller virvle lakken dekket pensel over sjablonger.

9 La malingen tørke. Fjern sjablongen. Gjenta for andre områder av badet.

Freehand Maleri

10 Velg en design, mønster eller bilde som vil utfylle innredningen på badet og de ​​valgte sjablonger. For eksempel, hvis du bruker en undersjøisk eller hav tema, og har sjablonger etter skjell, valgte en frihånd design som har bølger, en fyr eller en sandstrand.

11 Bruk en linjal og blyant for å tegne direkte på veggen. Din frihåndstegning kan overlappe sjablonger eller hoppe rundt dem.

12 Hell flere golf ball størrelse bassenger med sjablong eller hobbymaling på en palett eller brett. Bruk en kunstnere pensel for å legge i fargene. Avhengig av design, kan du gjøre selv penselstrøk, tappet på teksturer eller sirkulære bevegelser. Prøv en svamp, klut eller et annet verktøy for spesialeffekter.

Hint

  • Legg høydepunkter til stensiler eller frihånd maleri med lysere farger og skyggelegging med mørkere fargetoner. Dette vil gi design dybde. Børst eller DAB på ønsket farge kanter eller rundt linjer.
  • Unngå maling som vasker helt av med vann, slik som kunstnere tempera. Disse vil kjøre når dusjen produserer damp.
  • Følg alltid produsentens anvisninger når det gjelder sikker bruk.
  • Bruk hansker for å minimere rot.
  • Maling i et godt ventilert område med mye frisk luft.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com