Min Bissell Carpet Cleaner lekker vann fra tanken

July 11

Bissell teppe rengjøringsmidler bruker et system av tanker å varme opp rengjøringsmiddel og vann blandingen og hold det skitne vannet som trekkes opp fra teppet under rengjøringen. Disse teppe rengjøringsmidler har også en rad med rengjøringsbørster og et sett med on-board verktøy for å rense møbeltrekk, trapper og andre overflater. Hvis vannet fra tankene lekker, er årsaken sannsynlig enkel i naturen og relativt lett å løse.

Top Tank

En sannsynlig årsak til at det er vann som lekker fra tanken er at det ikke er plassert på riktig måte. Løsne toppen tank ved å løfte opp tanken låsen deretter trekke tanken opp og ut av teppet renere. Koble fra tanken ved å løfte opp på håndtaket, betaler oppmerksomhet til leppe på toppen tank som passer inn i et spor på bunnen tanken. Pass på at den øverste tanken er fylt med varmt vann.

Bottom Tank

Koble toppen tank fast til bunntank ved å hekte leppen på toppen tank inn i sporet på baksiden av den nedre tanken. Skyv toppen tank ned og lås de to tankene lukket sammen med den bakre låsen. Dersom tankene ikke er låst sammen på riktig måte, kan vann lekke ut. Sett de tilkoblede tankene på Bissell teppe renere og stille opp tappene på bunnen av tankene inn i sporene på støvsugeren. Trykk ned til tankene på plass.

Formula Tank

Lokal formelen tank på baksiden av maskinen. Løft den ut og sørg for at den er fylt med vann og rengjøringsmiddel. Vri lokket med klokken fast, før det er sikkert, som en løs cap kan resultere i en lekkasje under drift. Sett formelen tanken tilbake inn i teppet renere og trykk ned til den sitter godt på plass.

Flyte

En annen mulig kilde til vann lekker fra tankene på en Bissell teppe renere er hvis tanken er for full. Fyll hver tank bare til "Max" linje. Ikke overfyll. Formelen tanken skal fylles med rensemiddel opp til "Formula" linje, etterfulgt av varmt vann til "Fyll" linje. Lukk alltid lokket eller lokk på hver tank fast.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com