Hvordan lage Back Yard Fosser

September 6

Hvordan lage Back Yard Fosser


En bakgård foss kan bygges i form av en fontene, pondless foss eller som del av en dam eller svømmebasseng. Uansett hvor du integrere foss, er konstruksjonen basert på samme konsept av vann pumpes fra en kilde opp bak eller gjennom en heving å sprute ned tilbake til den opprinnelige kilden som skal resirkuleres igjen. Når du forstår konseptet, kan du tilpasse den til enhver stil vann-funksjonen til å lage din egen bakgård foss.

Bruksanvisning

En Bestem hva slags vann funksjonen du ønsker å konstruere. Dette vil omfatte form hvorfra vannet vil falle og bassenget hvor vannet vil bli samlet. For eksempel, hvis du ønsker å bygge en liten, naturlig stein foss, fossen vil se best dannet med sementerte steiner eller en stor stein på vannet for å flommer nedover. Velg et badekar, vask eller annen vannbeholder omtrent på størrelse og form du trenger. Senere kan du kle den opp med mer stein, stein og noen planter.

2 Plasser badekaret eller bassenget under der fossen vil smitte. Sørg for at karet er dypt nok til å holde pumpen trygt under vannlinjen.

3. Plasser en nedsenkbar pumpe inn i bunnen av den tørre badekaret eller bassenget.

4 Koble pumpen utgang til vannet slangen som vil gjennomføre vannet opp og ut på toppen av fossen. Legg ut pumpens elektriske ledningen slik at det vil komme et utendørs strømuttak. Ikke koble den til strømforsyningen til fossen er ferdig og klar til å teste.

5 Tre vannførende rør fra pumpen opp rundt eller bak forhøyet område (dannet med en skulptur, steiner, en vannsklie eller hva skaper funksjonen som fossen vil smitte). Fest enden av røret til det høyeste punkt, slik at vannet strømmer ut for å skape fossen. Som eksempel på berget fossen ovenfor, sement røret på plass på toppen av én stor stein eller bunken sementert stein-så når vannet er slått på, vil vannet strømme ned over steinene og inn i den lille dammen under.

6 Koble pumpen og teste plassering av vannrøret kontakten før du får fossen effekten du ønsker. Avhengig av utformingen av vann-funksjonen, kan det være lurt å begrave eller skjule vannlinjen som det sporer sin vei opp til toppen av fossen.

7 Sett inn et filter mellom pumpen og slutten av linjen der fossen renner ut hvis du konstruere en foss for en dam. Dammer som havn fisk eller dam planter trenger vann for å bli sirkulert gjennom rensing enheter som blad feller eller biofilter.

8 Gjør din bakgård fossen langs disse grunnleggende linjer, og du kan opprette en beroligende, dekorativt blikkfang i hagen din. Hvis du ønsker å få mer forseggjort, kan du også installere timere, ultrafiolette autoklaver og andre bekvemmeligheter som kan være nyttig avhengig av hvordan fossen vil bli brukt.

Hint

  • Dam og fontene pumper er designet for å kjøres i lange perioder av gangen. Du trenger ikke å slå deg av og på, med mindre du trenger å gjøre vedlikehold eller la den av for en lengre periode som om vinteren.
  • la aldri vann linje faller under inntaket av pumpen. En pumpe som går tørr vil brenne ut raskt.
  • Dessuten er det best å unngå å bruke skjøteledninger-selv utendørs skjøteledninger-å plugge i pumpen.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com