Hvordan Refinish Fiber Board Skap

August 29

Fiberplate er laget av partikler av trevirke som er blitt smeltet sammen for å danne faste ark. Sponplater kan ikke slipes ned og farget fordi det ikke er heltre og ville falle fra hverandre med strenge sliping. Det kan imidlertid males ved hjelp av en rekke malingsteknikker. Du kan ha en oppdatert kjøkken til en brøkdel av prisen av splitter nye skap.

Bruksanvisning

1 Fjern dører og skuffer fra skapet ansikter. Sette inn et lite stykke tape eller annet sted lite synlig på bunnen av hver skuff, og baksiden av hver dør. Skriv et tall på båndet for å identifisere hvor skuff eller dør vil bli returnert. Plasser hengslene og annen maskinvare i tilsvarende nummererte plastposer.

2 Bruk en pensel til å gjelde en sjenerøs lag med maling stripper til fiberboard skap, skuffer og dører. Tillate malingsfjerner for å trenge inn i toppbelegget av skap, i henhold til produsentens instruksjoner, vanligvis 20 til 30 minutter. De fleste sponplater har blitt behandlet med en topcoat som maling ikke vil følge ordentlig.

3 Sand bruker medium sandpapir for å fullstendig fjerne finer fra fiberboard skap. Sliping vil også skape en ru overflate, slik at primeren å bånd med kabinettet. Tørk skap ned grundig med fuktige kluter for å fjerne maling stripper og slipestøv.

4 Tape av eventuelle områder du ikke vil ha malt med malerens tape. Cover gulv og tellere med drop kluter.

5 Prime skapene. Bruk en pensel til å kutte i områder som oppfyller vegger eller skap samt hjørner og detalj områder som ikke kan nås med rulle. Gå over skjøtene med rull å jevne.

6 Roll primer på de gjenværende områdene av skap, med en glatt skum roller. Skum valser gi en lett, jevnt lag. Påfør flere strøk med primer før den opprinnelige kabinettet er ikke synlig. La primeren tørke helt.

7 Male skapdører, skuffer og rammer ved hjelp av en børste og skum roller i den samme teknikken du brukte primer. Flere tynne strøk vil skape et mer holdbart ferdig produkt enn ett tykt lag. Tillat malingen tørke.

8 Påfør et lag med polyuretan for å ytterligere beskytte din maling jobb fra hakk og riper. Skap får mye slitasje, vil et ekstra lag med beskyttelse redusere oppfriskning.

Hint

  • For en antikk utseende, bruke filler til å tørke på et lag med beis til de malte sponplater skuffer og dører med fokus på hjørnene og spor. Tørk av flekken med en ren fille til du får den effekten du ønsker. Gjør dette trinnet etter å male, men før påføring polyuretan.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com