Hvordan du driver en Hot Tub

August 6

Badestamper er en populær luksus funksjonen. En kar full av varme, jet-drevet vann tilbyr en avslappende insentiv til tusenvis av forbrukere. Ifølge Huntingdon News, ble 339.000 badestamper solgt i 2005, og det er 5,4 millioner badestamper i USA (se referanse 1). At antallet har bare økt siden da. Fungerer en badestamp er relativt enkelt, selv om det kan være små variasjoner i modellene.

Bruksanvisning

Hvordan du driver en Hot Tub

1 Tørk innsiden av badestampen med en fuktig klut for å fjerne eventuelle rester som kan være på overflaten. Dette hindrer din badestamp vann fra å være skitten eller tåkete.

2 Plasser vannslangen i filteråpningen, og fylle badestampen opp til vannlinjen. Vannlinjen på en badestamp tillater karet til fylte ca ¾ full av vann.

3 Sett vanntemperaturen ved å trykke på "Up" og "Down" piler. På noen badestamper, må du kanskje velge "Temp" funksjon først.

4 Trykk "Jet" for å aktivere jet-funksjonen, som er det som gjør vannet ditt sprudlende. Noen badestamper har ulike stråletyper, og i så fall du trykker på "Jet" til du kommer til ønsket innstilling.

5 Slå på undervannslyset ved å trykke på "Light" knappen. Gjenta denne prosessen for å slå badestampen lyset.

Hint

  • Noen badestamper er forhåndsprogrammert på ca 100 grader Fahrenheit så justere temperaturen kan være unødvendig.
  • Vokt dere for å konsumere alkoholholdige drikkevarer mens i en badestamp. Virkningen av alkohol blir multiplisert minst fire ganger i vann fra 104 grader Fahrenheit (se referanse 2, OSS # 13).

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com