Hvor lenge er det for granitt fliser tørke før du kan Grout det?

February 3

Hvor lenge er det for granitt fliser tørke før du kan Grout det?


Granitt fliser er en fantastisk, naturlig utseende tillegg til nesten alle overflater i hjemmet ditt, og kan legge en fantastisk dekorativ touch til vegger, gulv, tellere og andre steder du kan tenke på. Granitt fliser er ekstremt tung, og hvis limet eller thinset mørtel brukes til å holde den på plass ikke kurere riktig, kan du stå overfor alvorlige sklir eller fremtidige skader.

Thinset Tørketid

Thinset mørtel brukes til å holde granitt fliser på plass krever minst 24 timer for å herde helt før du kan søke fugemasse. Denne gangen kan variere avhengig av forholdene i installasjonsområdet, blant annet temperatur og luftfuktighet. Jo høyere fuktigheten er, jo mer fuktighet i luften, som holder thinset herde lengre. Jo høyere temperatur og lav luftfuktighet, jo raskere vil det tørke. Generelt, hvis rommet der du har installert flisen har en luftfuktighet på over 70 prosent, la en ekstra 12 timer herdetid før du søker fugemasse.

Vent Grout

Er du i tvil, må du vente lenger for å fugemasse. Grunnen er enkel: fugemasse inneholder også fuktighet. Dersom du søker fugemasse til en overflate som thinset ikke er fullstendig herdet, vil limet absorbere fuktighet fra fugemasse. Dette kan resultere i slipping av fliser, på grunn av mykning klebemiddel og til mørtelen tørker ujevnt og føre til sprekker i fuger overflate som ikke bare ødelegger utseendet av fuger, men også ødelegge forseglingen er ment å holde vannet ute.

under Tørking

Som Thinset kurer, kan den tunge fliser skifte, spesielt på vertikale installasjoner som for eksempel vegger eller benkeplate kanter. Av denne grunn, holde all trafikk av granitt fliser til thinset er fullstendig herdet, og deretter igjen etter fugemasse program inntil mørtelen er fullstendig herdet. For disse vertikale flater ved å bruke maskeringstape for å holde flisen på plass, å forankre det til en fast område i nærheten å unngå å gli og glidning av materialet fra overflaten.

Typer av Grout

Når du er klar til å fugemasse, må du velge produktet nøye. Den granitt fliser produsenter vil diktere minimum plassbehov for fugemasse linjer i installasjonen. Hvis du vil at linjene skal være bredere for dekorative formål kan du spre dem ut, men du kan ikke gjøre dem mindre. Når fugemasse linjene er etablert (og holdt åpne ved avstandsstykker mens thinset tørker) du vet hva slags fugemasse du trenger å bruke. Upusset fugemasse er beregnet for fugemasse ledd 1/8 tommers brede eller mindre. Du kan bruke slipemaskin fugemasse, som har større partikler, for større ledd for å effektivt fylle i området.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com