Slik installerer Drip Linje Vanning

April 14

Slik installerer Drip Linje Vanning


Vanning hagen din kan bli en langtekkelig chore på en daglig basis. Hvis du har opprettet en potte hage på verandaen din eller du har plantet mange individuelle planter i landskaps, kan du konfigurere og lage et drypp system som vil vanne alt i din hage. Et traktesystem er laget av poly rør, og en rekke drypp hoder, boblere, eller sprayer hoder festet direkte til røret. Opprett drypp system fra bare rør ved punching et hull i slangen og sette inn et drypp emitter hvor som helst du trenger en drypp for en plante.

Bruksanvisning

1 Mål området for drypp system fra vannkranen, banen slangen vil ta, og fra slangen til hvert enkelt anlegg. Design din drypp system på papir. Dette vil gi deg en idé om hvor mye rør å kjøpe og spare deg for mye tid i det lange løp. Ta design med deg til jernvarehandelen.

2 Skru trykkreduksjons direkte til kranen. Trykket redusering vil regulere trykket slik at drypp systemet ikke vil bli skadet når vannet slås på. Skru adapteren til trykkreduksjons og sett 1/2-tommers rør forsyning inn i den andre enden. Adapteren fester drypp system slangen til vanntilførselen. Strekk 1/2-tommers rør over området der drypp system vil gå. Kutt slangen til størrelse og bruke en endeplugg for å plugge den avskårne enden.

3 Lag et hull i 1/2-tommers rør ved hver vanning plassering av design, ved hjelp av en slange punch. Sett et drypp emitter inn i hullet til du hører det klikker på plass. Hvis du trenger å få vannet nærmere planten eller gryte, sett enden av 1/4-tommers rør på drypp emitter og kjøre slangen til potten og kuttet til riktig størrelse. Sette inn en feil plugg på den andre enden av 1/4-tommers produksjonsrør. Feilen pluggen vil holde insekter fra å komme inn i røret, men la vannet renne ut.

4 Sett inn en tabbe plugg for å koble opp hullet hvis du slo den på feil sted i rør, og punch den nye hull på riktig sted.

5 Fest timeren til kranen og angi kjøretider for drypp system.

Hint

  • Alle drypp systemet deler blir vurdert på pakken med en GPH nummer (gallon per time). Ta en 5-gallon bøtte til kranen som vil være din drypp system vannforsyning. Åpne kranen hele veien med bøtte under kranen. Tid vannføringen i ett minutt og slukke vannet. Mål hvor mye vann i bøtte etter ett minutt og multiplisere det med 60 for å få GPH nummer. Husk at antall når du handler for din deler.
  • Det er mange måte å konfigurere din drypp system med mange drypp systemet deler. Be om hjelp på Biltema.
  • Vær forsiktig når du arbeider med punch for det er skarp og kan punktere en finger lett.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com