Hvordan redusere Shock i en Transplanted eviggrønt tre busk

January 17

Hvordan redusere Shock i en Transplanted eviggrønt tre busk


Med moderne tre-flytter utstyr er det mulig å flytte og transplantasjonseviggrønne trær og busker, selv de med en diameter som opp til 6 inches. En av de store farene i transplantere et eviggrønt tre er kjent som transplantasjon sjokk. Dette sjokk eller stress kan skade eviggrønt tre og kunne hemme dens evne til å etablere seg i et nytt sted. For å hjelpe treet å etablere, er det flere teknikker, inkludert generell omsorg for eksempel tilstrekkelig vanning, som du bør iverksette for å redusere sjokk på det transplanterte treet.

Bruksanvisning

1 Vent å transplantere treet i en tid da det ikke er i en fase av aktiv vekst. Vanligvis den beste tiden å transplantere er i høst når bakken er fortsatt myk nok til å trekke treet busk. Ifølge North Dakota State University of Agriculture og Applied Science, transplantere et stort tre eller eviggrønne i en periode med aktiv vekst kan resultere i alvorlig transplantasjon sjokk.

2 Scar sidene av transplanterer hullet med en spade eller hakke før treet er transplantert. En liten, tredelt hoe er et godt virkemiddel for å bruke for denne oppgaven, som du enkelt kan kjøre den opp og ned i hullet gir det røffe ridge merker i jorda. Den transplantere Maskinen har en tendens til glasur eller glatte sidene av transplanterer hullet. I fuktige steder eller leire senger, kan dette frembringe et hull som røtter ikke kan trenge inn, noe som ville bety at evig ikke ville være i stand til å etablere en gang transplantert. En enkel, rask arrdannelse før planting vil tillate røttene å legge ned i jorda og etablere.

3 Vann transplanterte treet regelmessig. Når sommermånedene kommer, kan treet begynne å vise tegn på stress. Nåler kan bli brun, og du kan se mørke brune flekker nær stammen. Mens evergreens er vanligvis tørke tolerant, må de vannes regelmessig etter transplantasjon for å unngå stress. Hvis du føler jorda nær treet i bagasjerommet, og det er tørt å ta på, må du vanne treet.

4 Fortsett å ta vare på treet i minst ett år etter transplantasjon, men avhengig av størrelsen det kan være mer. Mål trestamme. For hver tomme av diameter, telle ett år at du må fortsette å ta vare på og overvåke for transplantasjon sjokk. Hvis treets stammen er 5 inches i diameter, må du betale ekstra oppmerksomhet til treet i fem år etter transplantasjon.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com