Hvordan erstatte Clay avløpsrør med PVC

November 3

Hvordan erstatte Clay avløpsrør med PVC


Clay avløpsrør kan bli erstattet av PVC avløpsrør som enten samme diameter som de gamle krittpiper, eller en mindre diameter som er godkjent av kommunen lover. Den gamle leire rør vil måtte bli kuttet, en fleksibel kopling montert til enden av røret leire, og deretter en ny PVC-avløpsrør festet til den andre enden av forbindelseskobling. Nye rør og koblinger kan deretter grunnes og limt til denne PVC-rør, slik at den når de nødvendige vann inventar i hjemmet.

Bruksanvisning

1 Skjær helt gjennom den gamle krittpipe på ønsket sted - bruk en bajonettsag, med en karbid blad. Kontroller at kuttet er rett. Nå skjære gjennom og fjerne alle områder av krittpipe som du ønsker å fjerne som fører til vann inventar.

2 Trykk en fleksibel kobling på enden av den eksisterende snitt leire rør. Stram metall stroppen rundt slutten av koplingen ved å dreie sin skruen med klokken.

3 Skyv et nytt stykke PVC avløpsrør på den andre enden av den fleksible koblingen, og igjen stramme metallstroppen ved å dreie sin skruen med klokken.

4 Koble alle nødvendige PVC koblinger og nye PVC-rør til denne nye rør, slik at alle vann inventar i hjemmet (dusj, toalett, vask, etc.) kjører inn i denne nye PVC kloakk linje. Ved hver kobling, først prime innsiden av koplingen og enden av rørene med PVC primer, og vent til den tørke - vanligvis 30 sekunder. Da gjelder PVC lim til alle primet områder før du skyver rørene inn i endene av koblingen, og holde i 30 sekunder.

Hint

  • Hver horisontal stykke kloakk linje må være installert på en gradient slik at avfall kan reise ned i avløpsrøret. Ta kontakt med kommunen lover for riktig gradient (vanligvis en tomme per 10 fot av kloakk linje).
  • Hvis den nye PVC kloakkledningen er en mindre diameter enn den gamle leire avløpsrøret ved å bruke en fleksibel reduserende kobling for å koble de to sammen. Denne kobling vil være den samme diameter som leire rør i den ene enden, og diameteren av den nye PVC-rør på den andre.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com