Hjem Kjøpers Guide: Hvordan holde fra å bli brent

September 12Hvis du er i markedet for å kjøpe et hus, som er rett for deg: et helt nytt hus eller en litt kjørelengde under taket med? Et eldre hus kan utstråler en viss sjarm i en førsteklasses beliggenhet. Et nytt hus har sitt eget sett med fordeler, inkludert muligheten til å tilpasse. Mens mange hjem kjøpere er klar over at problemene kommer ofte med et eksisterende hus, et betydelig antall av dem er overrasket over å finne problemer som lurer bak skinnende ny inngangsdør i et nybygd bolig.

nye hus

Hjem Kjøpers Guide: Hvordan holde fra å bli brent


Hvis det er et spørsmål om størrelse, kan et nytt hjem være det beste alternativet. Ifølge en fersk undersøkelse utført av National Association of Home Builders, nye hjem kjøpere konsekvent kjøpe større hus enn eksisterende boligkjøpere kjøper. Rapporten slo fast at den gjennomsnittlige arealet til et nytt hjem er 2,309 kvadratfot, sammenlignet med 1700 til 1800 kvadratfot for eksisterende boliger.

Nybygg også kan skreddersys til hva kjøperen ønsker, slik at du får akkurat den type granitt du vil ha i master bad og finish på peisen. Og det kommer med en stor bonus: Ingen andre har noen gang bodde i dette huset. Det er bare din, det er alle friske, og hele stedet har up-to-the-minute utstyr og inventar. Du får som "splitter nye" følelsen fra topp til bunn.

En ny, større og friskere huset, men kan bety mega store problemer. En familie i Fairfield, Connecticut, tenkte en ny og stor spesialbygd "spec hjem" -en hus bygget av en byggmester eller utbygger som ikke har en kjøper-ville være best. Så snart familien flyttet inn i 5000 kvadratmeter nybygde hjem-vakkert ferdig inne med rustfritt stål og granitt-problemene begynte å dukke opp. Først begynte de å lukte stygg lukt fra toalettene, og deretter mus dukket opp inne i huset.

Huset var under ett års byggmester garanti, så utvikleren enige om å betale regningen for å fikse avløp og eliminere problemer med gnagere. Hva disse erfarne huseiere ikke vet-men naboene på denne gaten visste-er at det var viktige skjulte strukturelle problemer at selv den mest grundige hjem inspektør kanskje ikke har oppdaget.

"Ikke vær redd for å komme ut av bilen, banke på dører og be naboene til å avsløre hva de vet om hvordan et nytt hus ble bygget," rådet Diann Patton, eiendomsmegling forbruker spesialist med Coldwell Banker Eiendom (coldwellbanker. com). Selv om boligkjøpere instinktivt vet at de bør ha en eksisterende hjem inspisert-og vanligvis det er et krav før avtalen er lukket mange føler det motsatte om et nytt hus.

Patton sa at bare fordi et hus er nybygd betyr ikke at det er trygt å hoppe over en uavhengig hjem inspeksjon. Det er ikke opp til inspektør for fylket eller kommunen å fange utførelse feil; de er der for å håndheve kode compliance bare, ifølge en artikkel om å inspisere nye hus på Bank Rate hjemmeside.

Dan Bowers, et hjem inspektør med Kansas City, Missouri-baserte Holmes Inspection (holmesinspection.com), sa en rekke eiendomsmeglere og boligkjøpere tror ikke nybygg må bli inspisert. På Bowers 'nettsted, oppfordrer han boligkjøpere å ha et nytt hjem inspisert i løpet av byggeprosessen snarere enn etter at huset er ferdig.

Mange av problemene med nye bygg har å gjøre med fart og slurv som skjedde under byggeboom mellom 2000 og 2007. "Mange boliger ble slo sammen", sier Todd Recknagel, en tidligere utvikler og eiendomsinvestor som nå er president og CEO i Mr. Handyman (mrhandyman.com), et nasjonalt hjem forbedring selskap.

"Selv de mest anerkjente utvikleren vil bygge boliger som opplever gips sprekker et år etter at huset legger seg," Recknagel lagt. "Vi gjør mye av denne typen reparasjoner på ny konstruksjon hjem."

Nybygde boliger er kanskje ikke så mange som de en gang var. Ifølge tall nylig utgitt av det amerikanske handelsdepartementets, salg av nye boliger i februar 2011 var ned 28 prosent fra samme tid i fjor. Myke boligsalget gjøre utbyggere nervøs, og de er ikke villig til å lett gamble sine ressurser på nybygg. Det betyr at det er mer av et marked for bargain-kjelleren priser på brukte boliger som ble bygget med noen av de beste kvalitetsmaterialer.

Bargain kjøpere Beware

Hvis du finner et nytt hjem som lover en avtale for livet, gjør din forskning og knase tallene. Når du vurderer en foreclosure på et uferdig hus, bør du vurdere hvor mye penger vil være nødvendig for å fullføre hjem.

Mesteparten av verdien i et nytt hjem er i etterbehandling, sa Todd Recknagel, president i Mr. Handyman. Det er arbeidskrevende og dyrt å fullføre et hjem, og til slutt kan det ikke være den handelen du trodde du skulle få.

Greg Markov, eiendomsmegler og short-salg ekspert med Phoenix Heritage Eiendom Group, sa en uferdig nytt hjem kan være en god avtale. "Trikset her er å vite hva huset er verdt, og hvor mye arbeid det trenger," sa han. "For eksempel, vi solgte et hus sånn for $ 650 000 i et område der boliger som selges for $ 1 million til $ 5 millioner. Dette huset er ferdig vil trolig være verdt $ 1,5 millioner. Nå, hvis det tok $ 1 million til å fullføre det, kjøpte kjøperen for høy. Hvis de bruker $ 400 000 for å fullføre det, så de har kommet ut fremover. "

Markov la til at et halvferdig hus er vanskelig for både kjøper og banken til verdi. Ferdige boliger kan være en tryggere innsats, men ikke alltid. Recknagel anbefalt å sjekke de installerte merker av avløp og apparater. Når en bank-eide hjem venter på å bli solgt, ofte er det raskt ferdig med no-name toaletter, kraner og annet inventar.

"Det er vanligvis ingen oppgraderinger," sa Recknagel. "Du ønsker å finne ut navnet på vinduene fordi hvis de er no-name, vil de miste sin segl i fem år, og du har problemer."

Problemene kan gå lenger enn etterbehandling. Ifølge Spec Homes (spec-homes.net), kjøpe et nytt hjem i et fellesskap gått nedoverbakke kan bety at du ikke vil ha den infrastrukturen som ble lovet, for eksempel skoler, biblioteker og detaljhandel områder-men aldri bygget fordi befolkningen gjorde 't vokse som håpet.

eksisterende Houses

Hjem Kjøpers Guide: Hvordan holde fra å bli brent


"Trekk opp teppet i noen boliger som ble bygget på 1940-tallet og 50-tallet, og du vil finne nydelig parkett," sa Recknagel. "Homes bygget tilbake da ha en håndverker-lignende kvalitet til dem."

Patton, av Coldwell Banker, sa hennes North California-baserte kjøpere foretrekker bungalower bygget i '40s og 50-tallet. "De er solid, og design funksjonene er vakker, med rosa og gule fliser og buede vegger," sa hun. Hennes klienter tendens til å skygge unna, men fra popcorn tak og rust-farget shag tepper av husene bygget på 70- og 80-tallet.

Disse popcorn tak er blant mange out-of-date utførelser du kan finne i et eksisterende hus som har mye sjarm og en perfekt beliggenhet, men krever en stor innredning redo. Du kan også ha å erstatte arbeids-men-eldre apparater og systemer kort tid etter at du beveger deg i, og som kan være smertefullt i sjekkhefte avdeling hvis du allerede har strukket økonomisk å kjøpe huset.

Mange av de problemene som en eksisterende huset hadde da først bygget sannsynligvis har blitt løst i løpet av årene. Noen ganger problemer gjenstår imidlertid, særlig hvis de involverer strukturen trender og regler for en bestemt epoke.

For eksempel, advarer Recknagel at boliger bygget i tidlig til midten av 70-tallet kan ha mindre isolasjon enn det som er lovpålagt og med 2011. "nasjonale byggeforskrifter ble strengt etter energikrisen på slutten av 1970-tallet," sa han. "Selv om du kanskje ikke liker stilen, boliger bygget på 1980- og 1990-tallet har bedre bein og bedre isolasjon."

Som familien til Fairfield, ikke en full inspeksjon ikke garantere et problemfritt hus, selv om strukturen er helt ny. I tillegg, avhengig av beliggenhet, ikke alle banker krever en befaring på nye boliger, sier Patton. For å se hva som er dekket i en inspeksjon på en hvilken som helst alder hjemme, National Association of Home inspektører tilbyr gratis "Standards of Practice" dokument som skisserer prosedyrer for å hjelpe huseiere forstå inspeksjonsprosessen.

Hint

  • Byggherre / utbygger av et spec hjem er spekulerer at huset vil selge etter at den er bygget. Mange spec boliger er bygget med materialer og utførelser som er kjøpt i volum for å holde kostnadene down.A custom-bygde huset kan også være en spec hjem bygget av en byggmester, men uten en kjøper. En spesialbygd hjem kan bygges med finere materialer og utførelser enn en spec hjem fordi det anses å være en "one-of-a-kind" hjem. Med andre ord, kan spec spesialbygde boliger være found.If du kjøper i visse områder av landet, sjekk for å finne ut om huset ble bygget med kinesisk gips, et produkt som forårsaket en panikk rundt i landet da det begynte å svekkes .Annen problemer kan ligge på lur utenfor, advarte Coldwell Banker er Diann Patton. "Se for skadedyr," sa hun. Ledige tomter og råtnende konstruksjonsmateriale kan bety angrep.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com