Hvordan Grav et Sigevann Pit for en septiktank

November 15

En sigevann pit er området hvor væsken fra septiktank kloakksystemet er absorbert inn i omkringliggende jord. Grave din egen innsig pit trenger ikke å være vanskelig eller tidkrevende. Designene er enkle, og ideen bak det gjør oppgaven lett. For noen seriøse om å reparere og vedlikeholde sitt eget hjem, og med riktig utstyr, er det en ett- eller to-dagers prosjekt. Les videre for å lære hvordan å grave en siving grav for en septiktank.

Bruksanvisning

En få informasjon om din type septiktank. Noen typer krever at du grave en grop rundt tanken og noen krever en egen grop helt. Finn ut hvor stor septiktank er, og beregne hvor stor grop trenger å være.

2 Ring kommunehuset der du bor og få noen spesielle tillatelser. Finn ut om det er bestemte krav eller koder i ditt område for et innsig pit. Du må kanskje sette opp en drainfield i stedet for å overholde byggeforskriftene. Se eHow artikkel om å installere en septiktank for mer informasjon. Hvis du er i et landlig område, og fylket er din lokale jurisdiksjon, fylkeskontorene har informasjon om krav til å installere en siving pit.

3 Besøk Call 811 hjemmeside, og få dem markere bakken på din eiendom. Sørg for at de markere hvor uttaket kloakk er på septiktank. Finn ut hvor dypt det er fra byen eller fra huset planer.

4 Finn et område på eiendommen som fungerer for å grave en siving pit, hvis det ikke er direkte rundt septiktank. Hold deg unna begravet kraft, gass, kabel eller vannledninger. Pass på at vannet tabellen er lav nok til at når du graver graven den holder seg tørr og at grunnvannet ikke bare slå den inn i en brønn.

5 Grav med en traktorgraver for å få det meste av jorda ut av veien. Bruk spader for den siste lille bit av jord før du har et hull som er så dypt som din pit.

6 Senk sement siving grop i hullet, og sett utløp avløpsrør fra septiktank i hullet for det. Omgi gropen med grus, og bruke en kran for å sette på toppen. Begrave den.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com