Hva bruker du til å rense ut en kaffetrakter maskin?

November 22

Hva bruker du til å rense ut en kaffetrakter maskin?


Kaffetrakter maskiner bør ideelt sett være renset ut minst en gang i måneden, som vil holde kaffen smaker og lukter så frisk som den første koppen. Rengjøring ut kaffetrakter rids det fra hard mineralforekomster som finnes i vann og oljeforekomster fra forhåndsvisninger brygger som vil ødelegge smaken. Rengjøring en kaffemaskin er ikke vanskelig, men er lett å glemme, spesielt hvis du bare bruker det i morgen når du er rushing ut døren. Angi en påminnelse i kalenderen din hver måned, slik at du ikke glemmer.

Eddik

Eddik er den vanligste elementet brukes til å rense ut en kaffemaskin maskin, som oppnås ved å blande sammen en del eddik og 2 deler vann i kaffekannen, helle det inn i maskinen og slå den på. Eddik deretter går gjennom kaffetrakteren. Denne prosessen kan gjentas i tre til fire sykluser, eller det kan utføres en gang, avhengig av hvor skittent maskinen er.

kommersielle produkter

Ulike kommersielle kaffe rengjøringsprodukter er tilgjengelig for allmennheten. Disse typer rengjøringsmidler er garantert å rengjøre ut kaffetrakter maskiner, noe som gjør dem løpe raskere og hjelpe kaffe smaker bedre. Imidlertid er de også kostbare i forhold til eddik, som normalt er like effektive.

Sitronsyre

Sitronsyre er et godt alternativ til de mer kostbare kommersielle rengjøringsprodukter. Det er mindre kostbart og tilgjengelig på de fleste dagligvarebutikker. Bruk kun 2 ss. blandet med ca 1 liter vann for å bli kvitt kaffetrakt av kalk og mineral buildups.

Såpe og vann

Såpe og vann kan brukes til å rense ut kaffetrakter mesh filter hvis den har en. Vann er nøkkelen for å bli kvitt kaffekanne, filter og maskin av alle partikler som kan ha kommet fra kaffetrakter bruk. Kjør en siste syklus etter rengjøring av maskinen med rent vann før du bruker den igjen.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com