Hvordan slå en Cinder Block kjelleren til et boareal

August 23

Hvordan slå en Cinder Block kjelleren til et boareal


Fullt ferdige kjellere kan øke det produktive arealet, og verdien av ditt hjem. Så lenge kjelleren er tørr, og har en rimelig takhøyde, selv en kjeller med slagg blokkere vegger kan ombygd til noe mer estetisk tiltalende og nyttig. Mens kjelleren remodeling er ikke det enkleste gjør-det-selv-prosjekt, kan hus gjøre mye av jobben for betydelige besparelser.

Bruksanvisning

1 Finn ut om din kjelleren er en god kandidat for ombygging: takhøyden er en kritisk faktor. Når du legger gips eller installere en slippe taket i kjelleren, trenger du minst 78 inches av gulv til tak høyde for komfortabel bruk av plassen.

2 Bestem tørrhet i kjelleren. En aldeles tørr kjeller er et ikke-omsettelig faktor. De slagg blokkere vegger bør aldri være vått eller fuktig å ta på. Hvis de er fuktig, arbeide på utvendig drenering problemer og tette grunnmurer fra utsiden først. Den minste innsatsen du kan gjøre er tette veggene fra innsiden med en spesiell flytende latex produkt. Hvis kjelleren lider av hyppige vanndammer på gulvet, spesielt etter en kraftig regn, rette opp denne feilen med nye grøfter avløp eller en sump pumpesystem.

3 Plan for oppvarming, kjøling og ventilasjon behov i den nye plassen. Dersom de sentrale oppvarming og kjøling enheter er lokalisert i kjelleren, enkle utvidelser av kanaler er mulig. Rute noen ny kanal langs de ytre kanter av den plass, ikke ned på midten, for å bevare god takhøyde over kjelleren.

4 Dekk slagg blokker med en fuktsperre. En god, tykk fuktighetsbarriere plast er egnet for denne anvendelse. Hev den til veggene med lekter og en mur driver "pistol".

5 Oppreist standard veggen stenderne. Bruk tre eller metall pigger som er lagt på 16-tommers sentre. Riktig knytte vegg topp- og bunnplater til bjelkene og gulv.

6 Legg isolasjon til alt. Du vil at kjelleren mellomrom for å være "tight" og perfekt varm og koselig i vinter. Bruk spesielle lydisolering isolasjonsprodukter i takbjelkene i særdeleshet. Bruk spray skum isolasjon mellom de nye veggene og noen utenfor grunnmurer. Hvis du bygger et nytt undergulv, isolere dette også.

7 Installer riktig elektrisk service til lamper, brytere og stikkontakter til standard byggeforskriftene for kjelleren bygging. Du må kanskje ansette en autorisert elektriker for dette arbeidet for å passere kreves tillatelse inspeksjoner. Oppgrader din nåværende elektriske tjeneste boksen for å dekke den nye belastningen.

8 Installer nye vinduer. Opprettelsen av sjenerøse vinduer som slipper inn rikelig med naturlig sollys er veldig viktig. Hvis du planlegger å lokalisere et soverom i den nye kjelleren plass, er en egress vindu (ett stort nok for en person å flykte gjennom) nødvendig i de fleste samfunn.

9 Design nye etasjer med komfort og estetikk i tankene. Polert og farget betonggulv kan være attraktivt, men er ofte veldig kaldt i noen klima. Vinyl og laminat gulvbelegg er gode alternativer, spesielt hvis produktet er installert over noen form for padding som reduserer kontakten med den kalde betong. Tregulv og porselen, bør keramiske fliser bare installeres over skikkelig forberedt subflooring.

Hint

  • Tilegne seg de riktige byggetillatelse før du starter en stor kjeller renoveringsprosjekt. Selv om du "komme unna" med ombygging av kjelleren uten tillatelse, kan denne mangelen gå tilbake å hjemsøke deg senere, spesielt når du prøver å selge hjemmet ditt. De fleste hjem inspektører kan raskt oppdage ingen tillatelse kjelleren remodeling jobber.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com