Hvordan dekke Vegger Sømmer i et tak Etter stiplesømmer

November 30

Stipling er teksturen tilsatt i løpet av gips eller gips for estetiske formål. Når en rett linje som den er dannet fra skjøtene mellom to stykker av gips avbryter stipling, er effekten tydelig. Prøver å dekke opp en rett linje tar litt kreativitet. Selv om overflaten ikke kan være perfekt til slutt, vil sømlinjen være langt mindre synlige.

Bruksanvisning

1 Spackle sømmen mellom de to delene av gips og dekke sømmen med gips tape. Kjør spackle kniv over tapen og sparkel å legge båndet i våt sparkel. Skrap bort overflødig. La overflaten av veggen for å tørke. Slip grov flekker med medium 120-sandpapir.

2 Bland litt vann med sparkelmasse i en liten bøtte og rør til de er godt blandet. Dypp en grov svamp i blandingen og bearbeid den på veggen. Ligne stipling av de omkringliggende områdene, prøve forskjellige verktøy som svamper, trowels, whiskbrooms, eller en tekstur roller. For eksempel, hvis overflaten ser ut som en berg ble dratt gjennom gips blanding, gjøre det samme med en maling valse. Du må være kreativ og leke med sparkel for å prøve å gjøre en nærmere presentasjon av den opprinnelige finish.

3 La veggen tørke grundig. Legg flere lag av sparkel til du er fornøyd med resultatet, tørking veggen mellom hvert lag.

4 Maling over sømmen med en latex interiør primer med rulle. Dette vil forsegle overflaten av det plastiske blandingen. Bruk en farge som ligner på det ferdige veggfargen.

5 Maling veggen etter primeren tørker med samme farge og type maling som resten av veggen. Fjær kantene av området ved å dra roller lett utover fra sentrum av sømmene. La malingen tørke i henhold til produsentens anvisninger.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com