Utstyr for Tre Farming

September 24

Utstyr for Tre Farming


Kjøre en storstilt frukthage krever både tradisjonelle, muskeldrevne håndverktøy og moderne motordrevne maskiner. Orchard keepers og landbruks fagfolk ansette heavy duty utstyr for å løfte og flytte jord, trær og byggevarer. Mens maskiner erstatte muskelkraft for tunge oppgaver, tre gårder fortsette å stole enkle redskaper og god, gammeldags arbeid for andre. Enten du starter en kommersiell drift eller hobby-lund i hagen din, bli kjent med utstyret for tre jordbruk og velge de rette for prosjektet.

Traktor

Traktoren og sin heavy-duty motpart, den "loader", utøve den brute force nødvendig å dytte og dra tunge gjenstander, klasse land og pløye skitt. Traktorer og hjullastere ansette spesialiserte blad og bøtte vedlegg i to generelle måter: maskinene trekke vedlegg på sine bakre eller løfte og slippe vedlegg på deres front. En bonde sitter på toppen av maskinen i en cockpit slags, omgitt av håndtak, hjul og knapper. Maskinen lar sine operatøren å løfte, slippe og dra vedlegg, for eksempel blad for glatting og dyrke frukthager eller bøtter for å løfte og dra steinblokker og trær.

Sprøyter

Sprøyta distribuerer plantevernmidler, plantevernmidler og gjødsel. Spredere bruker vanligvis komprimert luft for å kombinere disse forbindelser med vann og fordrive dem fra enden av en slange eller et justerbart munnstykke. Sprøyter vises i fire generelle typer: håndholdt, ryggsekk montert, bom sprøyter og airblast sprøyter. Håndholdte sprøyter har en liten kjemisk eller gjødsel beholderen, ofte feste til en hageslange og la enhåndsbetjening. Ryggsekk montert sprøyter vanligvis dra nytte av manuell pumping for å oppnå lufttrykket i sitt oppbevaringsrom, har ryggsekk som stropper og en fleksibel slange for distribusjon. Boom sprøyter og airblast sprøyter er kommersielle-grade maskiner som festes til traktorer og jevnt distribuere forbindelser på tvers av trærne mens en bonde kjører gjennom en frukthage rader.

Fruktplukker

Frukten picker er en manuelt drevet skjæreverktøy som brukes til å høste høy hengende råvarer. Frukten velgeren har en pose som er festet til enden av en lang stang. Et sett med saks hviler over picker bag. En streng er festet til verktøyets saksebladene og strekker seg til enden av stangen. Ved å trekke i strengen, at saksebladene komprimere, skåret frukt fra en gren og at frukten faller ned i posen.

grensakser

Grensaks hogge mellom diameter grener og lemmer fra trær. Dette verktøyet bruker sakse-aksjon for å skjære gjennom plantemateriale. Dette verktøyet er særtrekk er dens akutt buede, kileformede blader. Bladene gripe og holde bena mens en bonde komprimerer håndtakene. De skjerpet, interiør Knivene kutt eller "lop off" døde og sykelig greiner under sikring og beskjæring.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com