Hvordan installerer jeg Sundance Acupressue Spa Hot Tubs?

August 25

Hvordan installerer jeg Sundance Acupressue Spa Hot Tubs?


For de som virkelig liker badestamp massasje, er Sundance Akupressur modellen et utmerket valg. Massasjer er generelt utformet for å slappe av spente muskler og øke blodgjennomstrømningen i massert muskelgruppe. Sundance er Akupressur spa badestamp har avansert vannstråler som klarer dette veldig bra. Deres patenterte Fluidix gjennombrudd har jetfly uten lagrene. Dette er en stor oppgradering fra jetfly med kulelager, ettersom lagrene vanligvis føre til at flertallet av funksjonsproblemer med jetfly. Installere et Sundance Akupressur spa er et spørsmål om ledningsnett det i riktig og i henhold til Sundance retningslinjer.

Bruksanvisning

1 Koble enheten permanent inn en festet, kode riktig strømkilde. Ikke bruk skjøteledninger eller andre stikkforbindelsene. Unnlatelse av å wire Sundance Spa Hot Tub annullerer garantien riktig.

2 Installer spa badestamp på et enkelt, dedikert krets uten andre elektriske enheter på den, for eksempel lys eller apparater. Kjør ledningen fra hovedbryterpanelet i huset eller bassenget huset til enheten. Bury ledningen og huse den i kode godkjent slange for beskyttelse.

3 Se de elektriske instruksjoner og lokale koder for å kjenne den nødvendige strøm, spenning og ledningsdimensjon for å bruke i hooking opp strømmen til spaen. THHN wire som er NEC godkjent anbefales. Bruk bare kobbertråd; ikke bruk aluminium. Hvis du bruker en ledning større enn nr 6, installere en koblingsboks nær spa og redusere ned til kortere lengder av No. 6 på koblingsboksen.

4 Monter en NEC og lokale forskrifter godkjent bryter innen fem fot av badevannet. Bryteren må være innenfor praktisk rekkevidde av spa beboer og ikke installert under et dekk eller på annen måte være utilgjengelige. Bryteren må åpne alle ujordet forsyningsledere for å være kompatibel.

5 Forsynings kretsen som tjener spa badestamp med NEC nødvendig jordfeilbryteren eller GFCI. GFCI fungerer som en liten effektbryter som raskt avmagnetiserer en krets når en farlig nåværende bølge oppstår, og det er avgjørende for personsikkerheten rundt enheten.

6 Skru ut de fire skruene som holder midtskapveggen på siden av karet. Fjern de andre fire kontrollboks dør skruer; deretter åpne døren, får tilgang til spa er klemme for kabling i spaet.

7 Se installasjonsinstruksjonene på side 10 i brukerhåndboken og velge strømforsyningen inngangen du ønsker å bruke. Ta kabinettet panel av fronten av spa for å gi deg selv en vei å mate kabelen gjennom til kontrollboksen.

8 installere kabelen og kontakten i det store hullet i bunnen av styreboksen. Koble ledningene ved å matche fargene på TB1, Terminal Block, og TB2 hjelp side 11 i installasjonsveiledningen for å bekrefte. Stram alle tilkoblinger og installere døren og sidepanelene.

Hint

  • Dette spa badestamp må kobles i henhold til National Electrical Code, statlige og lokale koder.
  • Installasjonen må utføres av en autorisert elektriker og godkjennes av den lokale bygningsinspektør.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com