Hvordan Hang en Votive lysekrone

November 12

En votive lysekrone er en hengende lysarmatur som bruker lys i stedet for lyspærer. Det er ingen lys stikkontakter eller ledninger, og en votive lysekrone ofte vil inkludere en hengende kjede. Selv primært for dekorative formål, votive lysekroner er likevel brukbare. Hengende en krever sikkerhetsvurderinger ikke typisk for elektriske lysekroner.

Bruksanvisning

Hvordan Hang en Votive lysekrone

1 Fjern glass lysestaker og lys før du henger den votive lysekrone. Sikre en kjettinglengde til et midtpunkt i lysekronen for å sikre at den henger nivå.

2 Bestem plasseringen der votive lysekronen vil bli installert. Ideelt finne en tre tak bjelke og skru kroken gjennom taket i bjelken. Bruk en krok stor nok til å romme vekten av lysekrone.

3 Hang lysekronen med en krok, kjede eller veksle skrue hvis en bjelke er ikke tilgjengelig. Mest maskinvare er merket med vektgrenser i pounds. Kroker, kjeder og mothakebolter bør velges for å imøtekomme vekten av lysekrone. .

4 Hang lysekronen i en høyde slik at folk ikke vil treffe hodet. Juster hengende kjede til en passende lengde, fjerne overflødig kjede med tang. Legge til eller trekke koblinger som trengs for å oppnå ønskelig hengende nivå.

Hint

  • Ikke henge en lysekrone innen rekkevidde for små barn
  • Forlat aldri et tent votive lysekrone uten tilsyn.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com