Vanlige Plen Weeds Med Burs

October 7

Vanlige Plen Weeds Med Burs


Bur ugress trives i sand, nakne jord og gjøre barbeint går gjennom plenen en risikabel eventyr. Alle plenen ugress, inkludert bur ugress, er de fleste lett kontrolleres ved å opprettholde en sunn plen, råder University of Minnesota Extension. Gode ​​kulturelle praksiser, som for eksempel vanning dypt, men sjelden og klipping høy, produsere en tett, tykk plen som skyver ut de fleste bur ugress. Bur ugress er vanligvis årbøker, noe som betyr at de produserer frø i en sesong og deretter dø. Hold dem fra å produsere frø for hånd-graving og klipping, eller bruke et pre-emergent ugressmiddel.

feltet Sandbur

Feltet Sandbur eller grassbur er funnet i hjemmet plener, parker og langs veikanter. Den luke gir skarpe BURS som stikker til klær, kjæledyr og bare føtter. Feltet Sandbur trives i tørre, sandete forhold, ifølge Texas A & M University.

Lawn Burrweed

Lawn burrweed eller spurweed er en lavtvoksende, kompakt plante som har en form av en matte. Bladene av planten er lyse grønn, spade-formet og ligner gulrot topper. Lawn burrweed produserer små, brede blomster og frø med pigger.

punktering Vine

Punktering vintreet er en annen lavtliggende, kompakt plante som er funnet i frukthager, felt, veikanter eller bare områder i en plen. Frøene av anlegget har mange pigger, i stand til å punktere sykkeldekk og skadet dyr, husdyr og mennesker, ifølge University of California i Davis. Anlegget produserer små blader og gule blomster.

felles Cocklebur

Den vanlige cocklebur (Xanthium strumarium) vokser til 6 1/2 fot høy og finnes hovedsakelig i felt, beite og langs veikanter. Det har dypt kutt, håndformet blader og egg-formet eller oval frukt dekket med pigger. Disse fruktene fester seg til dyr, klær og sko, og er vanskelig å fjerne.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com