Slik installerer Drypp vanning for Trees

October 6

Et drypp vanning systemet er en stor anvendelighet og gir betydelige vann besparelser forhold til konvensjonelle vanning teknikker. Installere et drypp system er lett arbeid, og sette en opp for trær involverer de samme grunnleggende trinnene som brukes for andre planter. Når du har en idé om det totale vanning behov, kjøpe en passende størrelse drypp system kit som inkluderer en tilbakeslagsventil, trykkregulator, filter enhet, drypp slangen (for hovedtilførselsledning), gren rør (for tre sløyfer), emittere for trær, og beslag etter behov. Du kan kjøpe en grunnleggende kit som inneholder alle de essensielle, deretter legge til bestemte elementer for å møte dine behov.

Bruksanvisning

1 Tråd tilbakeslagsventilen på en slange smekke nærmeste starten av vanning området. Feste en trykkregulator til tilbakestrømming anordningen, etterfulgt av filterenheten. Koble en ende av 1/2-inch drypprøret til filterenheten, ved hjelp av en slangeadapter, om nødvendig. Stram alle tilkoblinger for hånd.

2 Installer en gren sløyfe på hvert tre plassering. Punch et hull gjennom drypp slangen og koble en gren tilførselslinje slangen til drypp røret, med en passende montering (bruk 1/4-tommers gren rør for små trær, 1/2-inch for større trær)

3 Koble en løkke linje av røret til enden av grentilførselsledningen, ved hjelp av en T-fitting. Kjør løkke linje rundt treet i en sirkel som omfatter 80 prosent av treets blad baldakin, og koble den andre enden av loopen til T-montering.

4 Installer drypp emittere langs hver sløyfe linje, avstand dem 18 til 24 inches hverandre. Kjør drypp røret ut som du går og fullføre sløyfe prosessen ved hver gjenværende tre.

5 Skjær drypprøret ved slutten av kjøringen. Slå på vann og la det kjøre i minst ett minutt for å skylle linjene. Cap på slutten av drypp røret, ved hjelp av en hette montering eller figur-åtte slutten krympe.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com