Råtne egg lukt i avløpsrør

February 6

Råtne egg lukt i avløpsrør


Den råtne egg lukt i avløp stammer enten fra avløp, varmtvannsbereder, kloakkgass eller selve vannet. For å finne kilden til lukt, plugge avløp og kjøre vann i 30 sekunder. Hvis du lukter ingenting, da avløpet er definitivt kilden. Hvis vannet lukter svovel - en svært lik lukt til råtne egg - inspisere varmtvannsbereder.

Kloakk

Lekkasje kloakkgass kan være den skyldige for dårlig lukt i avløp. Gassen kan bli fanget i avløpsrør. Kloakkgass er en blanding av ammoniakk, metan, karbondioksid, hydrogensulfid og svoveldioksid. Dette er farlig, så sørg for å ventilere huset ditt. Hvis du lukter det i vinter, er det mulig at kloakk vent stack islagt. En annen mulighet er at kloakk felle åpnet opp. For å utelukke dette, kan du ringe en rørlegger for å sjekke dine kloakk vents og feller.

sulfate Levels

Sulfater forekommer naturlig i drikkevann, særlig hvis det er vel vann. Ifølge EPA, kan om lag 3 prosent av offentlig drikkevann i USA har mer enn den anbefalte mengden av sulfater. Hvis disse sulfater blir hydrogensulfid gass, produserer de en sterk lukt som minner om råtne egg. En av måtene dette kjemisk reaksjon finner sted er da sulfater i vanntilførselen kommer i kontakt med en magnesium stang, som vanligvis brukes i varmtvannsberedere. Stangen er ment for å forhindre korrosjon, men kan bli erstattet med en aluminiumstang, som er tilgjengelig ved oppussing butikker. For å teste dette, slå varmt vann på i flere avløp. Dersom lukt er til stede bare med varmt vann, er dette den mest sannsynlige årsaken.

Bakterievekst i Drain

Du kunne ha en tresko i avløpet som vokser bakterier. Tresko består vanligvis av hår, skitt og rusk som vokser mugg. En oppsamling av bakteriell slim - som kalles biofilm - kan også føre til at ekkel lukt som vann rushes forbi den og løsner noen av de molekylære partikler. For å bøte på dette problemet ved å bruke en kjemisk drainer eller en naturlig løsning av en halv kopp med natron i avløpet, etterfulgt av en halv kopp hvit eddik.

Bakterievekst i Hot Water Tank

Sulfatreduserende bakterier i vannvarmeren kan skape en kjemisk reaksjon som de kommer i kontakt med sulfater, noe som resulterer i et råttent egg lukt. Hvis du mistenker at bakterier kan komme i din varmtvannsbereder, øke temperaturen til 160 grader Fahrenheit. La temperaturen opp i noen timer, deretter skylle den ut ved å kjøre varmt vann i 10 til 15 minutter.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com