John Deere Vedlegg for gressklippere

December 31

John Deere Vedlegg for gressklippere


John Deere er et selskap som bringer tankene kvalitet gressklippere og traktorer i tillegg til sin signatur grønn farge og hjort logo. Grunnlagt i 1837 av John Deere, en smed som oppfant den første vellykkede stål plog, er selskapet nå en av de største landbruksutstyrsprodusenter i verden. Når du kjøper en gressklipper, det trenger ikke å være slutten som John Deere tilbyr et bredt utvalg av tilbehør for sine gressklippere.

Utility Carts

John Deere tilbyr en rekke ulike vogner å hjelpe deg å bære lasten din, uansett hva de måtte være. Den 10P Polymer kurven er laget av 3/4-tommers tykke copolymer polypropelene for styrke og holdbarhet. Den 13 Steel Utility Cart er laget av sveiset 16-gauge stål og er komplett med en hengslet bakluke for enkel tømming. Den 17P Poly vognen har en 1000-lb., 17-kubikk fot grensen. John Deeres 18 Utility Cart er laget av 1-tommers, 16-gauge stål for maksimal styrke og har en hengslet bakluke som kan fjernes. Den kraftige 21 Utility vognen har en 800-lb., 21 kubikk fot-grensen og er komplett med en flyttbar bakluke som svinger ut.

Blad og Spader

John Deere har en håndfull av forskjellige størrelse kniver og spader som kan festes til fronten, midten eller bak på klipperen. For fronten er det en 40-tommers traktor spade, 44-tommer foran blad, 48-tommer foran blad, 54-tommers traktor spade, og 54 Quick-stikk foran blad. For å runde det ut selskapet tilbyr 60-tommers midtmontert blad 42-tommers bakre blad og 60-tommers bak-mount blad.

Jordbruk og Vedlikehold

John Deere har et utvalg av hagearbeid og bakken engasjement verktøy, inkludert jordbruk, lastere, kultivatorer og ploger som kan festes til en rekke av sine gressklippere.

Lawn Sweeper

En plen feiemaskin er et nyttig hage verktøy for de med store verft, Bare fest feiemaskinen til din John Deere gressklipper, og la det fjerne rusk, slik som løv, gress utklipp eller kull. John Deere feiemaskin skjærer en 42-tommers stort område med seks 11-tommers børster og en 17-kubikk fot kurv.

Creature Comforts

For de som liker å være komfortabel mens du utfører plen arbeid, vil en rekke vedlegg gjøre livet litt lettere. John Deere har fans, arbeid lys, frontlykter, vær kabinetter, kalesjer og parasoller som kan festes lett til sine gressklippere.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com