Hvordan Lay keramiske gulvfliser i en entrè

December 30

Hvordan Lay keramiske gulvfliser i en entrè


Ved hjelp av keramiske fliser i et portrom åpner mange designmuligheter. Du kan opprette en grand portrom for de besøkende, eller noe mer subtil som fører øyet direkte inn i din stue. Tile er tilgjengelig i et bredt spekter av farger, teksturer og størrelser for å oppnå begge disse målene. I tillegg kan materialet håndtere stor trafikk og tåler skitt spores i av alle skoene inn i ditt hjem.

Bruksanvisning

1 Klargjør gulvet for å få flis. All bevegelse i gulvet må elimineres, fordi det vil føre til sprukne fuger eller fliser etter at folk begynner å gå over ferdig gulv. Fest gulvet til bjelkene med skruer for å eliminere mindre bevegelse. Hvis gulvet er fortsatt ikke stiv, kan du vurdere å legge en andre gulvet består av 3/4-tommers kryssfiner til å stabilisere den.

2 Legg ut flisene på gulvet tørr å bestemme hvor kuttene må gjøres. Orienter fliser slik at kuttet brikkene kan være begrenset til en vegg hvis mulig. Tenk hvordan flisene vil vises fra en rekke utsiktspunkter før de bestemmer seg for den endelige ordningen.

3 Bland thinset i henhold til produsentens instruksjoner. Bruk en tannsparkel for å spre mørtel over et lite område for å begynne å sette flisene. Thinset stivner raskt, slik at arbeidet i et område på ca tre fliser på en gang.

4 Sett brikkene på plass, vri litt på flisen inn i thinset. Dette vil sikre at du har god vedheft mellom baksiden av flisen og sement. Bruke flis avstandsstykker mellom kantene av flisene for å opprettholde en konsistent fuge.

5 La thinset tørke i 24 timer før du påfører fugemasse. Bland fugemasse med vann i henhold til produsentens anvisninger. Skyv fugemasse inn i mellomrommene mellom flisene ved hjelp av fugemasse flyte. Holde flottøren i en 45 graders vinkel i forhold til overflaten av gulvet til effektivt å fylle ledningene og glatt materiale. Rense fugemasse som får på flisen overflaten før det tørker.

6 polsk fugemasse dis bort med oste etter at det har tørket i 24 timer.

7 Bruk en fugemasse og fliser sealer per materialets retninger. Dette er svært viktig i områder med stor trafikk, for eksempel et portrom, for å holde fugemasse og keramiske ser sitt beste.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com