Hvordan få hvite rester av Retter

December 1

Hvordan få hvite rester av Retter


En oppvaskmaskin kan spare mye tid på kjøkkenet, spesielt hvis du har en stor familie eller gjøre mye underholdende. Imidlertid kan en oppvaskmaskin som etterlater seg hvite rester på servise og glass, krever ekstra tid for å skylle av oppvasken. Resten kan være forårsaket av en rekke problemer. Hardt vann kan føre til mineralforekomster å danne rester på retter Hvis vannet ikke er varmt nok. Andre årsaker inkluderer bruk av for mye vaskemiddel, oppvaskmiddel ikke oppløsning på riktig måte, eller oppvaskmaskinen kan trenge service.

Bruksanvisning

Fjerning av eksisterende Residue

1 Bland sammen like deler av hvit eddik og varmt vann i en stor gryte eller vask.

2 Plasser tallerkener og glass i løsningen og la dem trekke i 30 minutter.

3 Skyll tallerkener og glass med rent vann og tørk.

Forebygging

4 Slå på varmt vann fra springen og la vannet renne i ett minutt for å nå den maksimale temperaturen. Hvis mulig, sjekk temperaturen på varmtvannsberederen eller alternativt teste vanntemperaturen ved å plassere en candy termometer i et glass med varmt vann fra springen. Oppvaskmaskiner operere mest effektivt hvis vanntemperaturen er over 130 grader.

5 Fyll oppvaskmaskinen, må du bruke den anbefalte mengden oppvaskmiddel og tilsett 1/4 kopp hvit eddik til oppvask skylling.

6 Fest solid skyllemiddel i henhold til produsentens anvisninger.

månedlig vedlikehold

7 Slå på varmt vann fra springen på kjøkkenet vasken og la vannet renne i ett minutt for å nå den maksimale temperaturen.

8 Plasser en kopp hvit eddik i en bolle i øverste hylle eller i bunnen av oppvaskmaskinen.

9 Kjør oppvaskmaskinen gjennom en normal syklus uten å legge vaskemiddel eller retter.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com