Hvordan man kan sammenligne Brødrister ovner til konveksjon ovner

December 22

Hvis du regelmessig koke frossen pizza og snacks og toast bagels og brød, så du kan ha en eldre Brødrister som må skiftes ut, men å erstatte den med en annen brødrister ovnen er ikke det eneste alternativet. Du kan velge en varmluftsovn stedet. En varmluftsovn har funksjoner som en brødrister ovnen gjør ikke det, men det kommer ofte til en høyere prislapp.

Bruksanvisning

En sammenligning av størrelsen på brødrister ovner og konveksjon ovner som du er interessert. Brødrister ovner er generelt mindre enn konveksjon ovner og koster mindre. Hvis du har begrenset plass på disken, eller skap henger lavt, så kan du bli tvunget til å gå med brødrister ovnen.

2 Tenk steketiden. En varmluftsovn satt ved samme temperatur som en brødrister ovnen vil alltid ta kortere tid å lage mat. En konveksjonsovn anvender vifter for å sirkulere den varme og like overføre varme over, under og rundt mat. Varmen i en brødrister ovnen er ikke like overført og resulterer i ujevn matlaging og en lengre koketid.

3 Sammenlign funksjonene. Visse Brødrister og konveksjon ovn modellene har ulike nivåer av funksjoner, inkludert non-stick interiør, smule skuffer, styreplate kontroller og rustfritt stålkonstruksjoner. Enkelte funksjoner, for eksempel rustfritt stål, er stort sett kosmetiske, men andre funksjoner, som for eksempel non-stick interiør, gjør det enkelt å rengjøre ovnen.

4 Tenk effektiviteten av begge ovnene. En brødrister ovnen bruker vanligvis mer energi enn en varmluftsovn. En varmluftsovn kan lage den samme maten en brødrister ovnen kokker, men på et lavere varmeinnstilling siden den overfører varmen rundt maten. En lavere varme innstillingen betyr bedre energieffektivitet.

Hint

  • Noen moderne brødrister ovner har en konveksjon ovn bygget på innsiden av dem.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com