DIY: Slik flis vegger og hjørner

March 16

Flislegging en vegg handler om å legge det ut på riktig måte. Flisen gitter må starte ved midten av lengden av veggen til bygge til endene, slik at de partielle flisene ved endene er de samme på begge sider. Flislegging hjørnet av veggen, der den møter neste vegg, krever flere beregninger, så det er ikke for mye eller for lite plass igjen der. Sørg for at du bruker vegg flis og ikke gulvfliser, ettersom de vil være for tung for veggmontering.

Bruksanvisning

1 Lag flere merker langs bunnen av veggen, i en høyde av størrelsen på en flis pluss ¼ tomme. Så hvis flisene er 6 inches høy, bør merkene være 6 1/4 inches opp fra gulvet. Still et nivå over merkene og tegne et nivå linje over veggen fra ende til annen. Merk: Hvis merkene ikke naturlig danner et nivå linje, noe som betyr at gulvet ikke er plan, og deretter løfte den ene ende av linjen etter behov for å gjøre det plant.

2 Marker en vertikal linje gjennom midten av veggen, fra topp til bunn.

3 Bruk lim sparkel å spre flis fugemasse langs bunnen av veggen, fra gulvet opp forbi den horisontale linjen. Du vil være i stand til å se linjen gjennom mastik.

4 Sett første flisen til veggen under den horisontale linjen og ved siden av den vertikale linjen. Det bør være en ¼-tommers plass under flisen, på gulvet.

5 Sett resten av den nederste raden med fliser av den første, jobbe deg ut i begge retninger. Sett 1/8-tommers mellomstykker mellom flisene som du henger dem. Heng så mange hele fliser som passer, slik plass i begge ender av veggen, ved hjørnene, hvor det vil være delvis fliser.

6 Hang neste rad med fliser over den første, igjen starter i midten og jobbe deg til sidene. Igjen, henge alle hele fliser som passer, slik plass i endene. Gjenta og fortsetter opp veggen, rad for rad, før du har hengt alle hele fliser som passer. Det bør være to vertikale linjer i untiled området kjører opp veggen i hver ende, i hjørnene.

7. Mål avstanden mellom den siste fulle flisen av en rad, og den tilstøtende vegg. Trekk 3/8 tommers fra målingen, for å tillate en 1/8-tommers fuge og ¼ tomme av plass på slutten. For eksempel: Dersom plassen fra flisen til tilstøtende veggen er 4 inches, deretter målingen bør være 3 5/8 inches.

8 Skjær en flis til målingen. Spre mastic over baksiden av flisene med sparkel. Trykk på den til enden av raden av hele fliser, med snittet siden som vender mot hjørnet. Space den 1/8 tomme fra den siste hele fliser, forlater en ¼-tommers plass i hjørnet. Gjenta for hver sone flis i begge ender av hver rad.

9 Gjenta hele prosessen for hver vegg. La flisene satt over natten. Trekk ut avstandsstykkene.

10 Spread fugemasse over veggene med en fugemasse flyte, trykke på fugemasse i fugene mellom flisene og i hjørnene. Tørk opp overflødig fugemasse med en fuktig svamp.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com