Slik Dekorer en refleksjon fra en lampe på en vegg

January 17

Slik Dekorer en refleksjon fra en lampe på en vegg


Dekorere en vegg bak en lampe til å vise frem sin refleksjon. Enten plassen er opplyst av lampen eller støpt i skygge, bruke det som en mulighet til å få inn mer visuell interesse og tekstur. Dekorere dette området med mindre prosjekter er mulig for de med små Oppussing ferdigheter, mens du tar full nytte av det som en kunstnerisk mulighet krever ytterligere kunnskap og know-how. Det finnes måter å utbrodere plass i henhold til dine interiørsmak og gjør-det-selv-evner.

Bruksanvisning

1 Hang et speil på veggen for å gå tilbake lampens refleksjon. Det vil gjøre rommet virke større ved å tilby en illusjon av to lamper i stedet for en, og også reflektere lyset tilbake ut i rommet hvis lampen er lenger unna.

2 Heng opp en rekke prismer eller en sol-catcher å utnytte lampen refleksjon på en måte som gir mer farge og gnisten inn i rommet. Velg en forseggjort permanent stykke laget av krystall, eller lage din egen. Endre det ut med sesongen, slik som en sol-catcher i form av en kalkun for fall eller en streng med røde og grønne prismer for juletider.

3 Legg på en favoritt maleri eller et fotografi direkte refleksjon av lampen for å fremheve dine kunstverk og gjøre det et midtpunkt i rommet. Ikke bare vil lampen tilførsel lys for et rom, vil det doble-plikt som effektbelysning, også.

4 Heng opp en karikatur hvis refleksjon av lampen på veggen kaster en skygge i stedet for lys. Bruk svart bygging papir for å lage dine egne utskjæringer som er samme størrelse og omfang som skyggen. Det vil legge visuell interesse og tekstur til det som ellers bare ubrukt mørk plass.

5 Paint en matchende bilde på veggen for et dramatisk preg. Alternativene inkluderer å lage et speilbilde eller male egenskaper i en motsatt måte. Bruk glow-in-the-dark maling for å skape et veggmaleri som forandrer visuelt så snart du slår på lampen om natten.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com