Hvordan bli kvitt Snegler og afrikanske snegler

July 5

Hvordan bli kvitt Snegler og afrikanske snegler


Ordinære snegler og slugs er en felles hage pest. Afrikanske snegler er langt mindre vanlig, og ikke bare er de ulovlige, de utgjør en alvorlig trussel mot både mennesker og miljø. Ifølge Michigan Department of Agriculture, kan en snegle med et skall av mer enn 2 inches anses som en afrikansk land snegle. Fjerning av disse gigantiske skadedyr bør ikke bli forsøkt av hjemmet gartneren. I stedet bør det amerikanske Department of Agriculture kontaktes. Når det gjelder felles hage snegler og slugs, kvitte hagen din av dem er enkelt og trygt.

Bruksanvisning

1 Gjør hagen din et sted der snegler og slugs føles ubehagelig. De foretrekker å leve i mørke fuktige steder, så eliminerer disse plassene er nøkkelen til å gjøre dem føler seg uønsket i hagen din. Hold mulch mindre enn 2 inches dyp rundt plantene dine. Ikke la mulch å røre stilkene av plantene dine. Vann hagen din om morgenen, i stedet for i kveld, for å minimere fuktighet som tiltrekker snegler.

2 Trap den snegler over natten. Plasser ting som styrer, flate steiner, ark med amp avis eller papp flat i hagen din for å tiltrekke snegler. Stille ut tom grapefrukt rinds vil også tiltrekke seg dem. En annen løsning er å fylle en kopp med enten øl eller en blanding av sukker, gjær og vann, og begrave den slik at leppen til koppen er på nivå med overflaten av jorden. Snegler vil falle inn i blandingen og være ute av stand til å komme seg ut. Hver morgen, gå gjennom hagen og sjekke "feller" for snegler. Ta ut og kast det du finner.

3 Bruk stoffer i hagen din som vil frastøte snegler. Hvitløk og tang plassert rundt baser av plantene dine fungerer godt. Et annet alternativ er å plassere tynne ark av kobber eller kobbertråd rundt stilkene av plantene dine.

4 Dehydrate snegler eller avskrekke dem fra å komme til plantene dine. Dryss dem med kiselgur, som er tilgjengelig på hagesentrene og jernvareforretninger, eller spray dem med en blanding av 80 prosent husholdning ammoniakk og 20 prosent vann. Snegler kan ikke reise over hardt underlag, så strø bakken med lavastein, og kaffegrut også vil bidra til å avskrekke dem.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com