Slik installerer du en 72-tommers veggmontert bad Vanity

May 30

Før du installerer en 72-tommers bred bad forfengelighet, eller en tomhet i alle størrelser, må du markere området der forfengelighet vil bli plassert for å sikre riktig montering på forhånd. Husk plasseringen av andre inventar i rommet, inkludert lufteventiler, som du plotter hvor du skal installere forfengelighet. Du må forankre forfengelighet til veggen studs siden de gir solide ankere som vil holde forfengelighet fra skiftende senere.

Bruksanvisning

1 Mål høyden av forfengelighet og deretter tegne omrisset av forfengelighet på veggen der du ønsker å installere det. Mål dybden av forfengelighet og markere at måling på badegulvet ved hjelp av maskeringstape. Dette hjelper deg å se om forfengelighet vil hindre noe annet på badet, for eksempel veier eller andre bad inventar, slik at du kan endre forfengelighet posisjon før du installerer den.

2 Finn stenderne i veggen, ved hjelp av en stud finder, innenfor forfengelighet målingene du tegnet på veggen. Marker stud steder med en blyant over linjen for toppen av forfengelighet, slik at du kan se dem med forfengelighet på plass senere.

3 Mål avstanden fra kantene av forfengelighet målingene du tegnet på veggen og nedløp stubb-out og vannforsyning ventiler i veggen. Overfør målene til baksiden av forfengelighet. Klipp tilgang hull større enn stubb-out og tilførselsventilene med drill og hullsag.

4 Skyv den nye forfengelighet på plass mot veggen, fôr opp omrisset på veggen med forfengelighet. Plasser et nivå på forfengelighet, måle fra foran til bak og side til side. Kjør tre shims under noen lavtliggende deler av tomhet til den måler nivået.

5 Drive treskruer gjennom baksiden av forfengelighet. Bruk de markerte stud steder å forankre skruene i veggen stenderne bak forfengelighet. Spre en jevn perle av silikon fugemasse på kanten av vasken åpning og senk deretter synke inn i åpningen.

6 Spre rørlegger er kitt på begge sider av kranen dekk plate. Plasser dekkplaten over kranen hull i vasken og sett kranen gjennom dekksplaten og hullene i vasken. Tre nøtter på undersiden av kranen, stramme forbindelser med bassenget skiftenøkkel. Træ vannforsyning linjer på vannforsyning ventiler og undersiden av kranen bruke bassenget skiftenøkkel.

7 Pakk et tau av rørlegger er kitt rundt undersiden av avløp montering og deretter sette den gjennom dreneringsåpningen i vasken. Stramme kompresjonsmutteren på undersiden av dreneringsenheten, ved hjelp av en skiftenøkkel. Pakk rør tape rundt alle Drenerings tråder før hånd-stramme rørforbindelser.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com