Slik fjerner en møllkule lukt

July 28

Møllkuler er gode på jobben sin: å beskytte klær fra insekter. Men møllkuler er også veldig flinke til å forlate disse klær og andre gjenstander med en distinkt lukt. Mens duften av møllkuler kan være sterk og uønsket, det, som insekter det holder unna, trenger ikke å være rundt og kan sendes pakking.

Bruksanvisning

1 Wash. Ofte klær som har mothball lukten har nettopp blitt fjernet fra lagring. Prøv å vaske klærne flere ganger, og ikke bruk tørketrommel. Hvis lukten fremdeles etter hver vask, kan et vaskerom tørketrommel gjøre lukten mer motstandsdyktig. Bruk vanlig vaskemiddel hvis klær er farget og blekemiddel hvis klærne er hvite.

2 Bruk luft og sirkulasjon. Etter vask av klær, i stedet for å bruke tørketrommel, henge klærne ute på en klessnor eller plassere dem i et åpent vindu. Luftsirkulasjon er bra for å trekke duften og gjenværende partikler fra møllkuler bort fra klærne.

3 Bruk deodorizer. Når klærne har tørket ut i det fri hvor luften kan sirkulere, bruker deodorizer å sette inn en mer ønsket lukt. Febreze produkter er flinke til å erstatte en rekke lukter med sine egne.

4 Tørk med babypudder. Sprinkling baby pulver på mothball luktende elementer og deretter plassere dem i tørketrommelen kan bistå i å fjerne og erstatte mothball lukt. En middels til tung dusting av pulver burde holde. Klær kan være vått eller tørt på søknadstidspunktet.

Hint

  • Tenk profesjonell rens hvis lukten persists.Consider vakuum forsegling og sedertre blokker i stedet for møllkuler.
  • Ikke tørk klær hvis lukt gjenstår.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com