De billigste måtene å bli kvitt alger i svømmebasseng

August 4

De billigste måtene å bli kvitt alger i svømmebasseng


Enhver svømmebasseng kan utvikle en alge problem. Alger sporer kan blåses inn i bassenget fra vind eller regn, og begynner å vokse på vegg- og gulvflater, presentere en sta problem som kan misfarge vannet og skape usunne badevann. Men du kan unngå å kjøpe dyre algedrepende kjemikalier hvis du aggressivt utnytte noen grunnleggende og billige metoder for å bli kvitt alger.

Om svømmebasseng Alger

Alger er mikroskopiske organismer som finnes i mange miljøer. Alger trenger visse vilkår for å vokse i svømmebassenger. Disse forholdene omfatter sollys, varme temperaturer og bassengvannet som er ute av balanse og inneholder nitrater og karbondioksid, ifølge PoolCenter nettstedet. Algevekst kan føre til misfarging av bassengvannet, lukt og flekker av vekst på basseng overflater. Flere forskjellige typer alger kan bli funnet i svømmebassenger, inkludert grønne alger, gul alger, svart alger og rosa alger, som egentlig er en bakterie.

Control Alger Problemer

Hvis du oppdager algevekst i svømmebassenget, må du ta aggressive tiltak for å kontrollere veksten for å hindre uhygieniske vann forhold som kan påvirke helsen til svømmere. Fordi alger har en tendens til å dyrkes i bassenger hvor vannkjemien er ute av balanse, må du bruke en test kit for å avgjøre hvilke kjemikalier bassenget behov. Re-balansere vannkjemi og andre standard behandling vil bidra til å fjerne alger fra vannet og ta med svømmebasseng tilbake til brukbar stand.

klor

Det viktigste steget i retur svømmebassenget vann til en balansert tilstand er å teste vannet regelmessig og bassengkjemikalier etter behov. Svømmebassenger bør holdes i et pH-område på 7,0 til 7,6, ifølge HavuzPoolWizard nettstedet. Først teste vannet for å bestemme den aktuelle pH-verdi. Tilsett natriumkarbonat for å heve pH-nummer. Legg saltsyre for å senke pH-nummer. Når algevekst vises, "sjokk" bassengvannet ved å legge til 10 ganger så mye klor du vanligvis bruker.

skrubbing

Du må skrubbe alger fra bassenget vegger og gulv for å løsne den, slik at filtrering systemet kan fjerne alger fra vannet. Grønne alger løsner lett, så en nylonbørste er tilstrekkelig. Svart og gul alger, men har en tøff ytre skall som må brytes før det vil løsne fra sitt grep på basseng vegger og gulv, så du må bruke en tøffere, rustfri stålbørste. Vanligvis tar det mer enn en kraftig skrubbing å løsne alle alger fra bassenget. Fortsett skrubbing inntil vannet er klart og rent.

filtrering

Etter skrubbe alger fra veggene i bassenget, kjøre filtrering systemet i 24 timer for å tillate det å fjerne alger sporer fra vannet. Fortsett å kjøre filteret så lenge vannet ser misfarget eller uklar. Når vannet er rent, sette systemet tilbake til normal rengjøring syklus.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com