Hvordan Refinish Kitchen Merillat Skap

August 5

Hvordan Refinish Kitchen Merillat Skap


Hvis kjøkkenet må oppdateres, gjør budsjettet en tjeneste ved lakkering av dine Merillat skap stedet for å kjøpe nye. Det tar tid, men kan gjøres over en lang helg, avhengig av endelig behandling du velger for din nytt utseende. Etter den tid dine Merillat skap er tilbake i kjøkkenet ditt, vil ingen noensinne gjette at du ikke våren for splitter ny tilpasset kabinettet. La oss komme i gang!

Bruksanvisning

Demonter og Start Sliping

En arm med den passende skrutrekker eller en drill og begynne å ta frem de skapdørene. Som du fjerne dørene, også fjerne maskinvare og hengsler fra dørene og sett til side med skruene.

2 Ta dørene utenfor for å forberede seg på sliping. Tørk av hver dør med isopropanol, ved hjelp av en bomullsklut for å fjerne finger oljer og smuss. La tørke. Du vil også trenge å tørke ned skapstammen tilbake i kjøkkenet ditt før du sand det.

3 Fest 80-sandpapir til din håndholdte eksentersliper for den første runden av sliping. Hvis du har en Shop-Vac, kan det være lurt å feste slangen til åpningen på sander å kutte ned på støvet. Bare slå på Shop-Vac mens du sand, selv om dette er valgfritt. Ikke glem støvmaske.

4 Bruk eksentersliper å skjære gjennom den nåværende overflate til det ikke skinne igjen på skap. Med mindre stilen er en flat front, må du bytte til Mouse slipemaskin for å komme inn i hjørner og inn i noen spor dørene måtte ha; ellers vil den nye finish ikke feste.

5 Når du har pusset alle dører (begge sider), tørk dem med en ren klut for å fjerne støv. Nå er du klar til å gå inn og sand rammen. Igjen, hvis du har en Shop-Vac, inni kjøkkenet er stedet å bruke den til å kutte ned på støv. Bruk eksentersliper og 80-sandpapir til sand rammen til den aktuelle finish er borte. Tørk av med en ren klut.

6 Utfør en siste hånden sand med 180-sandpapir for å sikre at alle overflater er glatte. Tørk ned igjen. Nå er du klar til lakkering!

Refinish og nyte ditt nye kjøkken

7 Hvis du flekker på Merillat skap, få flekker forsyninger klar. Rimelige skum børster fungerer best hvis du har valgt en gel flekken, som har fordelen av å ha polyuretan bygget i å spare deg et skritt. Hvis du bruker en tradisjonell beis, vil en bomull klut fungerer best. Hvis du maler dem, få paintbrushes klar!

8 Påfør uansett mål du har valgt, etter produsentens anvisninger for flekk applikasjoner. For maling, er det best å bruke minst to strøk med halvblank eller gloss for de mest slitesterk overflate. Du ønsker kanskje å drapere et tøystykke over din tellere og gulv mens slutt rammen for å unngå sprut maling eller beis på benkeplater og gulv.

9 Når dører og ramme er tørre, starter du fester maskinvare til dører og deretter dørene tilbake til rammen. Hvis du har kjøpt nye knotter og trekker, enten bruke eksisterende hull eller nøye måle og merke for nye å sikre at de er alle festet i samme høyde. Skritt tilbake og nyte din "nye" Merillat skap!

Hint

  • Det er best å teste beis eller maling valg på et mørkt sted på skap for å sikre at det er nøyaktig hva du ønsker før du setter i gang.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com