Hvordan identifisere opiumsvalmue

June 2

Hvordan identifisere opiumsvalmue


Opiumsvalmue er en årlig blomst som er ansett som en urt. Det er mange nasjoner der opiumsvalmuen er dyrket under nøye kontrollerte forhold som en kilde til morfin og kodein. Det er generelt ulovlig å bevisst spre opiumsvalmuen, men som en selv-såing årlig, opiumsvalmue kan vokse som et ugress og vedvare i hager som ble etablert lenge før forbudene ble satt på plass.

Bruksanvisning

1. Undersøk fargen på plantens bladverk, som papavers vanligvis har blader på den grønne siden av grå-grønne området. Avgjøre om bladene er plassert hovedsakelig i stammen, danner en løs rosett, som er typisk for valmuer. Også ta oppmerksom på formen på bladene, som papaver blader av alle artene er avlange med tann kanter.

2 Se på stammen for å se om det er riktig størrelse for en valmue stilk og hvis det har liten stritt typisk for papavers. Legg merke til tykkelsen av stammen, som valmue stammer er vanligvis omtrent diameteren på en blyant, og dens høyde, ettersom Papaver somniferum er vanligvis i området fra en halv til tre fot høy.

3 identifisere hvorvidt planten befinner seg i sin knopp, blomst eller frukt stadium ved å se på toppen av stammen. Legg merke til at flere knopper, blomster eller frukt til stede si noe annet enn en opiumsvalmue. Finn ut om bud, hvis fortsatt til stede, er oppreist eller om det litt bøyer, eller nikker, som sistnevnte er typisk for en opiumsvalmue. Husk at alle valmuer har koppformede blomster med et enkelt lag av overlappende kronblader i nyanser av rødt, hvitt, rosa eller lilla, og at alle valmuer produsere frukt som urne-formet.

Hint

  • På grunn av opiumsvalmue selv såing tendenser, kan de vedvare i patcher og ser ut til å være stauder.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com