Hvordan Sett i et område teppe med møbler i rommet

June 10

Du har kjøpt en vakker nytt område rug, men du har ett problem --- det rommet du ønsker å sette teppet i er fylt med møbler. Hvordan legger du ditt nye område rug ned uten å måtte flytte alle møbler ut av rommet? Kompleksiteten i denne øvelsen vil variere basert på størrelsen på teppet du har kjøpt, men selv om du har kjøpt et teppe som er åtte av 10 fot eller større, kan det gjøres.

Bruksanvisning

1 Finn en venn til å hjelpe deg å sette ned teppet. Dette venn vil hjelpe deg å avgjøre om teppet er rett og vil bistå i å rulle ut teppet og løfte opp kantene av møbler.

2 Bestem hvor du vil at teppet å gå. Mål fra hvor kanten av teppet vil være til veggen. Skrive ned nøyaktig hvor mange fot og inches dette er både bredden og lengden av teppet.

3 Flytt alle møbler sitter direkte på toppen av hvor teppet vil gå ut av rommet, eller inn i et hjørne av rommet ut av veien.

4 Bær område rug inn i rommet og sette den ned der du vil den skal gå. Plasser teppet i den retningen du vil bli utrulling det. Plasser vaier fritt kanten av det på avstand fra veggen som du målte for bredde.

5 Rull teppet. Som du går, måle avstanden fra teppet til veggen hver to føtter for å gjøre visse det er sentrert. Løft opp kantene på noen møbler du møter som du ruller ut teppet og legg teppet under.

6 Glatt ut teppet. Dette kan innebære å løfte kantene på møbler igjen for å sørge for at teppet er perfekt plassert. Kontroller at teppet ikke er bunched opp under møblene.

7 Vacuum din nye område rug for å bli kvitt smuss fra butikken og erstatte møbler som du flyttet fra området der du plassert teppet. Sørg for å bære møbler, som å dra det kan føre til at teppet å bli bunched opp.

Hint

  • Ifølge Verdens gulvbelegg Association, bør området tepper roteres 180 grader hver månedene for å unngå overdreven slitasje på ett område. (Referanse 1)
  • Løft teppet fra en huk posisjon slik at du ikke skader ryggen, som store området tepper kan være svært tung.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com