Guest soverom dekorere ideer med et land tema

June 29

Guest soverom dekorere ideer med et land tema


Sette opp en gjest soverom med et land tema er en av de beste måtene å gi din out-of-town gjester en smak av hjem. Huseiere har en rekke valg når du oppretter en country-inspirerte gjest soverom, så det er viktig å shoppe rundt etter den rette innredning og riktig pris. Her er noen ideer for å hjelpe deg med.

Country Cottage

Et land-hytte tema er et utmerket valg for enhver gjest soverom, utlån rommet umiddelbar sjarm og varme. Velge en rekke vintage malerier for veggen og dekorere rommet i subtile pastellfarger er en flott måte å starte rommet makeover. Velg sengetøy med et land tema også, og topp det hele med en vakker håndlaget quilt.

Vestlig

Den vestlige temaet er en av de enkleste å lage, på grunn av det store antallet vestlige designelementer som er tilgjengelige på kjøpesentre og nettbutikker. Små detaljer som for eksempel en coat rack laget av gamle hestesko eller en lampe med en hest design kan øke sjarmen og skjønnheten i rommet. Hengende en rekke kjente reproduksjon vestlige malerier rundt i rommet fullfører utseendet.

rustikk

Den rustikke tømmerhytte ser fungerer godt i nesten alle slags hjem, fra de mest tradisjonelle til de mest moderne. Midtpunktet i dette rommet kan være en seng ramme laget av polert logger og rustikt treverk. Huseiere kan kjøpe en hel roms suite med rustikt utseende, eller plukke opp bitene her og der.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com