Hvordan Tøm I bakken svømmebassenger

June 28

Selv om det i bakken bassenger kan tømmes helt for liner erstatning, gulv eller vegg reparasjon, bør de ikke stå uten vann i lange perioder eller skade kan oppstå. I motsetning til over bakken bassenger med flyttbare vinyl liners, er vinyl liner i bassenget i bakken vil krympe og flytte ut av sted som vannet fjernet, noe som vil kreve riktig reinstallasjon hvis og når du fylle bassenget med vann.

Bruksanvisning

1 Sjekk med vannverket om hvor du tømme bassenget vannet. Noen stater og byer har koder i stedet for drenering bassenger i en ren ut kloakk avløp, men ikke alle steder har disse avløp tilgjengelig. Det er viktig at du vet hvor du skal drenere vannet før du starter.

2 Kjøpe eller leie en nedsenkbar sump pumpe. Du må pumpen i minst 12 timer for å drenere en i bakken basseng.

3 Koble til en hageslange til sump pumpe. Kjøre den andre enden av slangen til rengjørings avløp eller til det sted som er anbefalt av vann myndighet.

4 Koble sump pumpe inn i en stikkontakt. Plasser sump pumpen inn i den dype enden av bassenget, ca 6 inches under overflaten av vannet.

5 Se vannstanden og sump pumpe. Senk pumpen i bassenget som vannstanden synker ned. Fortsett å gjøre dette til bassenget er drenert.

Hint

  • Forlat aldri sump pumpen kjører uten å være i vann eller motoren kan brenne ut.
  • Sun eksponering for gipsvegger uten vann i bassenget kan forårsake skade på veggene.
  • Hvis bassenget har en vinyl liner, må du kanskje ha en profesjonell reinstallere duken.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com