Hvordan setter flekker på Skap

August 13

Hvordan setter flekker på Skap


Flekker på skap er en god måte å friske opp et rom. Enten skap er på kjøkkenet eller på badet, i en familie rom eller den, farging kabinettene gir dem et nytt utseende samtidig viser av treverk. Maleri et kabinett dekker opp knotholes og tre korn, men flekker veden forbedrer sin naturlige skjønnhet. Flekker kommer i mange farger og sheens, så det er en titt for alle.

Bruksanvisning

1 Fjern maskinvare trekker og hengsler fra skap, med en skrutrekker. Døren foran skal komme ut enkelt og eventuelle hyller vil bli fjernet. Det er ikke nødvendig å ta skapene av veggen, hvis de allerede er hengt.

2 Mask av veggen rundt kabinett med malerens tape og bruk plast ark for å beskytte gulv og tak.

3 Påfør en tre renere å rense overflaten av noe som vil holde flekken fra å bli jevnt absorbert. Flekken er forskjellig fra maling i at den ikke fullstendig dekke treoverflaten. La treet tørke godt nok slik at fuktighet ikke er fanget i veden.

4 Sand kabinettet lett med slipemaskin for å fjerne noen gamle finish og for å åpne den porøse materialet på flekken. Tørk veden ren med en tackcloth å fjerne slipestøv.

5 Tørk flekken jevnt over kabinettet, med en ren klut. Gå over området igjen med en ren klut når flekken er satt. Skapet skal ikke være våt som maling når du er ferdig. Det vil fortsatt være fuktig, men flekken vil bli absorbert inn i treet og tørker nesten umiddelbart.

6 Påfør treutførelse av ditt valg, med en ren klut. Polyuretan kommer i halvblank eller blank finish. Begge vil beskytte din skap. Tung olje er et godt valg for en matt finish.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com