Ulempene ved å leve i Flats

June 6

Ulempene ved å leve i Flats


Bor i en leilighet er et godt valg for noen med noen møbler, noen med få eller ingen barn, og noen som liker å la boligkompleks utføre alt vedlikehold. Leiligheter sentralt beliggende i et urbant område bety mange beboere spare på transportkostnader. Imidlertid, som bor i en flate har en rekke ulemper også.

plassbegrensninger

De fleste leilighetene har ikke råd til plass til å la sine innbyggere å tendens til en hage, har en full vaskemaskin og tørketrommel eller i noen ekstreme tilfeller har en full soverom. De plassbegrensninger er ofte en alvorlig ulempe, som de mandat kreativitet for oppbevaring av klær, servise og grunnleggende husholdningsartikler. Disse plassbegrensninger avhjelpes med bruk av uttrekks Murphy senger eller futons som dobbelt så en sofa og en seng.

Et ekstra problem med å leve i en flat er at størrelsen er ofte uoverkommelige for å ha en ekstra romkamerat, spesielt hybler. Men i store byer der plassen er på en premie som New York City, som har to romkamerater i et enkelt rom er ikke uvanlig.

Andre regler og krav

Nottinghamcityhomes.org.uk skisserer typiske husleieforhold som må være oppfylt når du bor i en leilighet. Disse kravene omfatter ikke røyke i fellesområder, ikke kaste noe fra balkongen og bare parkere bilen i den angitte plassen. Mange leiligheter har spesifikke regler om dekorasjoner, kjæledyr eierskap til og med hvilke apparater som er akseptable for bruk i rommet. Dermed noen flate leietakere ikke er i stand til å ha en hund eller katt. Noen leiligheter tillater ikke åpen flamme matlaging også. Fordi leietakere er leietakere, de er vanligvis ikke lov til å male veggene, installere lysarmaturer eller installere nye gulv i henhold til reglene i leieavtalen. Leieavtalen angir vanligvis ytterligere restriksjoner mot overdreven støy etter noen timer også.

Nettstedet flat-living-co.uk presiserer at mange flate beboerne må også betale avgifter. Disse kostnadene er samlet for vedlikehold av bygningen, som inkluderer ting som tak reparasjoner, kloakk vedlikehold og planering. Disse kostnadene er ofte i tillegg til leie og verktøy.

Støy og personvern

På grunn av plassbegrensninger ved å leve i en flat, overhøre naboer er ikke uvanlig. Høyt, gråtende barn og støyende argumenter er bare noen av ulempene ved flat livet. I motsetning til å leve i et hus, fremmede går forbi inngangsdøren på ulike timer er vanlig. Tilsvarende vil naboene trolig vite om noen av dine hyppige besøkende. Denne mangelen på privatliv kan føre til at noen mennesker til å søke et levende miljø i en enebolig eller en frittliggende rekkehus.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com