Hvordan lage en polstret hodegavl og med hva Batting?

May 7

Hvis du kan vikle stoff rundt et stykke kryssfiner og bruke en stift pistol, kan du lage din egen polstret hodegjerde. Bruk en sag hvis du ønsker å gi kryssfiner en avrundet eller dekorative form eller la den plassen hvis du foretrekker det. Bruk et luksuriøst stoff, slik som fløyel eller satin, for sengegavlen. Bruk møbeltrekk eller skumgummi mellom kryssfiner og stoff, samt et lag av vatt for quilting ekstra demping.

Bruksanvisning

1 Spre stoffet på et flatt underlag med feil siden opp. Plasser quilting batting på toppen av det. Glatt stoff og vatt helt så det er ingen rynker eller støt.

2 Plasser cut-to-size skum på toppen av stoffet og vatt. Sentrere skum over materialet.

3 Sett kryssfiner hodegavl ramme på toppen av skum. Stille opp kantene av kryssfiner med skummet.

4 Brett de fire sidene av stoff og vatt over baksiden av kryssfiner som om du var innpakning en gave å få hjørnene fin og jevn. Trekk stoff og vatt så stram som mulig.

5 Bruk en stift pistol i sentrum av oversiden av kryssfiner til å feste vatt og stoff til skogs. Stift i midten av undersiden deretter i sentrum av venstre og høyre side. Trekk stoffet svært stramt som du stifte. Fortsett stifting rundt de fire sidene, alternerende fra topp til bunn og venstre til høyre inntil stoffet er fullstendig festet til kryssfiner.

6 Skjær bort noen ekstra stoff og vatt fra baksiden av headboard. La om en tomme av stoff stikker ut forbi stifter.

7 Sett halvparten av en flush monteringsbrakett i hvert øvre hjørne av baksiden av headboard med skruer og en drill. Fest den andre halvparten av brakettene til veggen bak sengen, 24 inches over toppen av madrassen. Bruk et nivå og målebånd for å sørge for at brakettene på veggen er jevn.

8 Skyv flush monteringsbraketter på baksiden av hodegjerde i brakettene på veggen for å henge hodegjerde på plass.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com