Hvordan Plant Voodoo Lily pærer

June 15

Hvordan Plant Voodoo Lily pærer


Voodoo liljer er en slekt av blomstrende plante i familien Myrkonglefamilien. Voodoo liljer (venosum) vokser fra underjordiske knoller, som i likhet med pærer, er en masse av stamceller som overlever jordiske fra år til år. I løpet av våren, blader og en blomst pigg dukke opp, blomstrer og dør tilbake til bakken i høst. Plant voodoo lilje pærer i tidlig på våren, så snart bakken er gjennomførbar, i et område som får full sol eller delvis skygge.

Bruksanvisning

1 Klargjør planting sengen. Spre 3 til 4-tommers lag av organisk materiale over planting området. Kompost, råtnet blader, krydret gjødsel eller torvmose er egnet.

2 Arbeid organisk materiale til de beste 8 til 10 inches av jord, med en hage gaffel eller skubbe.

3 grave plantehullene er litt bredere enn voodoo lilje pære. Lag hullet 4 inches dypere enn høyden av pæren. Space flere pærer minst 6 inches hverandre.

4 Sett pæren inn i hullet og fyll i jorda. Firmaet opp jord ved å klappe den ned med flat hånd. Anvende vann inntil jorden er fuktig til bunnen av plantehullet.

Hint

  • Voodoo lilje pærer vil overleve under jorden i områder der temperaturen har heller ikke faller under minus 4 grader Fahrenheit. I områder hvor vintrene er kaldere, grave opp løkene i høst og lagre dem på et kjølig, tørt sted til våren.
  • Alle deler av voodoo lilje er giftige. For å unngå hudirritasjon, hansker når du arbeider med dette anlegget.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com