Slik installerer en papirkurv kan på kjøkkenet skapdør

June 25

Slik installerer en papirkurv kan på kjøkkenet skapdør


Kjøkkenet er blant de mest brukte rom i huset, men ofte rommet kortest på plass. Mange mennesker liker å skjule sine søppelbøtter på kjøkkenet deres, men noen har ikke en anretning eller annet område for å skjule en full-størrelse kan. Hengende en mindre søppel kan på innsiden av en skapdør kan klare opp gulvplass på kjøkkenet og også skjule rotet. Mindre kjøkken søppelbøtter er også ideelle og praktisk for kompostering eller å kaste kjøkken utklipp i. Du kan kjøpe monteringssett for innsiden av skapdør eller du kan lage din egen montering kit.

Bruksanvisning

Kjøp Monteringssett

1 Mål innsiden av kabinettet dørkarmen og den ledige plassen inni skapet. Disse målingene er viktig fordi du må sørge for at boksen passer både på døren din og i skapet.

2 Kjøp et monteringssett på din favoritt maskinvare, big-box eller nettbutikk. Sørg for at målingene passer målinger av skapet.

3 Installer monteringssettet ifølge bruksanvisningen. Ofte settet består av en wire eller metall krok som lokket på søppelbøtta sitter på.

Lag ditt eget monteringssett

4. Finn en liten, metalltråd kurv som er bred nok til å holde søppelbøtta. Du kan vanligvis finne disse på jernvare og store boksen butikker. Forsikre deg om at kurven vil passe inn i dørkarmen av kabinettet.

5 Sett søppelbøtta i kurven og holde kurven på innsiden av døren hvor det vil sitte. Mark to hjørner på innsiden skapdøren med en blyant for å merke hvor du vil feste kurven.

6 Ta kurven ut og bore to små skruer i hullene du nettopp merket slik at skruene er stabil - men ikke helt inn Pass på at skruene ikke er lengre enn skapdør er tykk..

7 Heng wire kurv på toppen av skruene og finish skru til skruene i.

8 Plasser en tredje og fjerde skruen - om nødvendig - mot midten av kurven på samme måte som du installerte de to første skruene. Disse ekstra skruer vil legge til støtte til i handlekurven din. Sett søppelbøtta i kurven og lukk døren.

Hint

  • Du kan også bruke "J" kroker festet til innsiden av kabinettet døren for å holde kurven. "J" kroker vil tillate deg å fjerne kurven lett hvis du må rengjøre den eller fjerne den for en eller annen grunn.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com