Hvordan fikse Frigidaire tørketrommel Varmeelementer

May 1

Ingenting er mer frustrerende enn å prøve å gjøre tøyet og realisere tørketrommelen ikke fungerer. Når dette skjer er det i utgangspunktet bare ett svar. Din tørketrommel varmeelement som ikke fungerer. Vanligvis må du erstatte varmeelementet med en ny.

Bruksanvisning

1 Koble tørketrommelen fra hovedstrømkilden før du begynner på arbeid. Koble tørketrommelen fra stikkontakten, eller i sikringsskapet, eller ved å bla bryter.

2 Ta av toppen av tørketrommelen. Bruke en sparkel for å få toppen av tørkeren opp ved å trykke inn på klemmene på hver side av tørkeren. Når klippene er løsnet, løfter toppen av tørketrommelen opp.

3 Ta av forsiden av tørketrommelen. Fjern skruene på toppen, med en skrutrekker. Sett skruene på et trygt sted slik at du enkelt kan komme til dem når du er klar til å montere tørketrommelen. Når skruene er fjernet, trekke frem på forsiden av tørketrommelen og løft hele fronten av de to klemmene på bunnen av tørketrommelen. Sett luken til side.

4 Fjern de to skruene på venstre baksiden av tørketrommelen som holder inspeksjon plate på. Fjern platen. Pass på å legge merke til hvordan beltet er tredd rundt motoren skivene og kabelføringstrinsen, slik at du kan sette den på igjen etter at du har skiftet ut varmeelementet.

5 Fjern beltet. Holde beltet i den ene hånden og forsiden av trommelen i den andre mens man løfter opp på trommelen og trekke fremover. På dette punktet, vil du være der du er i stand til å komme til varmeelementet.

6 Slå ut varmeelementene. Fjern alle skruene som holder varmeelementet. Fjern den skadede varmeelement og kast den. Erstatt med den nye varmeelementet og fest skruene.

7 Monter tørketrommel. Du må træ remmen, skru baksiden og forsiden på plass igjen.

8 Koble til strømkilden enten til stikkontakten eller strømbryter. Nå, sjekk ut tørketrommelen for å se om det er klar til å starte arbeidet på nytt.

Hint

  • Ifølge dine spesifikke Frigidaire modell, kan du ikke å demontere så mye som ble forklart her. Hvis en del av tørketrommelen ikke samsvarer med disse retninger spesielt, vet rett og slett ikke fjerne den delen av tørketrommelen som ikke stemmer.
  • Vær forsiktig når du kobler tørketrommelen fra strømkilden.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com