Dekorere med Sectionals

December 10

Dekorere med Sectionals


Sectionals kan tilby en rekke sitteplasser i et lite område, og er tilgjengelig i en rekke former, stiler og farger som passer nesten alle rom dekor. Sectionals tilbyr også komfortable sitteplasser, med god plass til å bre seg over mens du ser en film, lese en bok eller ligge foran peisen. Akkurat som ordet sectional antyder, er denne type sofa består av flere ulike deler som kan flyttes rundt for å endre utseendet og følelsen av et rom.

utvalg

Størrelsen og formen på rommet ditt avgjør hvilken type sectional du trenger for å dekorere den. Sectionals kommer i flere deler som kan kjøpes alle sammen som et sett eller enkeltvis for et tilpasset utseende. Ulike ledd stykker inkluderer de med eller uten armer, single sitteplasser, doble sitteplasser og sjeselonger seksjoner som alle kan mikses og matches til å passe dine dekorere behov. Noen møbler butikker ikke alltid har alle bitene av et snitt satt ut på skjermen, slik at når du handler be om å se katalogen slik at du kan se på alle de forskjellige alternativene og velge stykker som vil fungere på rommet ditt.

Lokasjon

Hvor du plasserer sectional kan endre utseendet på et rom nesten umiddelbart. For en flytende design, trekke sectional tilbake fra veggen, plassere en buffet-stil bord bak det og henge et stort maleri på veggen over det. Hvis du har en overdimensjonert stuen kan du plassere sectional så sofaen skiller stort rom i to mindre sittegrupper. Den sjeselong delen av sofaen kan plasseres foran et vindu eller skyve glassdør, og tilbyr et sted å lese eller dagdrømme mens du ser ut av vinduet.

Styles

Sectionals er laget i forskjellige stilarter, design og farger, og tilbyr ubegrenset dekorere alternativer. Stil alternativer inkluderer to-tonet sectionals, for eksempel en svart ramme med hvite puter, blomstermønstre, solide farger, striper og andre konstruksjoner. Sectionals kan gjøres med store ryggputer eller flere puter som kan flyttes og endres ut som ønsket. Forskjellige farger og designet pynteputer kan legges til aksent sofaen og forbedre utformingen av rommet.

Setup

Bare fordi sectional ble solgt som et sett betyr ikke har det som skal vises som en. Den sectional kan brytes opp og spredt i hele rommet, og tilbyr enkelt person seter rundt i rommet. Den sectional kan settes sammen for å danne en "L" eller "U" formet sofa eller i terninger sammen i midten av rommet for å lage en stor ottomanske. Sofabord og slutten tabeller skal brukes mellom, foran eller på endene av de ulike seksjons stykker.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com