Klessnor Vs. Electric Dryer

December 26

Klessnor Vs. Electric Dryer


Snorene har blitt brukt i århundrer for å tørke klær, og mange mennesker fortsatt bruke dem. Mens en tørketrommel har mange fordeler sammenlignet med en klessnor i form av bekvemmelighet, en klessnor slår lett en tørketrommel når det kommer til å koste.

Koste

En klessnor er sikkert billigere enn en elektrisk tørketrommel, både i forhånd kostnader og energikostnader. Det krever ikke noe strøm til å henge klær på linjen for å tørke. Ifølge California Energy Commission det koster ca 40 cent i strøm for å tørke en last av Klesvask, og statistikk fra Department of Energy viser at amerikanerne bruker sine tørketromler 400 ganger i året, for en gjennomsnittlig årlig kostnad på $ 160.

convenience

Den største fordelen med en tørketrommel over en klessnor er en av bekvemmelighet. Det tar lengre tid å tørke klær på en klessnor, noen ganger timer, og snorene kan ikke brukes i det hele tatt i løpet av vinteren eller i regnet.

popularitet

Mens flertallet av amerikanere, ca 90% i henhold til Department of Energy, bruke tørketrommel, de er langt mindre populært i andre deler av verden. En rapport utgitt av den australske Ministerrådet Energy viste at bare 62% av australiere har en tørketrommel, og bare 20% bruker dem mer enn en gang i uken, bruker dem bare i løpet av svært vått vær. Ifølge forfatteren Michael Bluejay, trenger selv high-end leiligheter i Japan ikke har tørketromler, stoler i stedet på klessnor tørking.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com