Hvordan du rengjør og omsorg for Griswold Cast Iron

October 26

Griswold støpejern, som skillets og nederlandsk ovner, er svært inndrives. Siden noen kokekar som bærer Griswold merket ble produsert før 1958, kan det hende du har kjøpt en Griswold stykke som viser tegn på slitasje, som for eksempel rust. Det fine med støpejern samleobjekter, er imidlertid at du kan returnere kokekar til sin opprinnelige, skinnende svart med en liten innsats for å rydde og krydre den riktig.

Bruksanvisning

1 Mens iført gummihansker for å beskytte hendene, spray Griswold støpejern stykke med ovnsrens. Plasser støpejern i en søppelpose. Knyt søppelpose, og legg den på et trygt sted borte fra kjæledyr og barn. La støpejern i søppelpose i to dager.

2 Med gummihansker, fjern støpejern fra søppelpose og vaske den i varmt såpevann. Bruk en metallbørste til å skrubbe vekk rust og grus. Skyll støpejern godt.

3 Forvarm ovnen til 125 grader Fahrenheit. Plasser støpejern i ovnen i 15 minutter.

4 Med en gryteklut eller håndkle, fjern støpejern fra ovnen, og dekker støpejern med forkorting til arb skinner. Juster ovnens temperatur til 225 grader Fahrenheit. Sett støpejern tilbake i ovnen til sesongen i 30 minutter.

5 Fjern støpejern fra ovnen, og la den avkjøles i 10 minutter. Mens stykket er fortsatt varm, holder det med en gryteklut eller håndkle, og tørk vekk overflødig forkorting med en ren fille. La støpejern avkjøles helt, deretter bruke, oppbevare eller vise stykket som ønsket.

Hint

  • Hvis Griswold støpejern er for daglig bruk, kokk fet mat i det å hjelpe sesongen det videre. Umiddelbart rense den med varmt såpevann og en metallbørste, tørk den med forkorting eller matolje før lagring.
  • Dersom ovnsrens ikke fjerne all rust, må du suge Griswold stykke over natten i en blanding av halvt hvit eddik, halvparten vann. Hvis du gjør dette, må du nøytralisere syren av soaking stykke igjen i ovnen renere i en søppelpose, deretter rengjøring med varmt såpevann før krydder.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com