Brune flekker på Phalaenopsis Leaves

December 18

Brune flekker på Phalaenopsis Leaves


Phalaeonopsis, vanligvis kjent som møll orkideer, er en velkjent slekt av orkide planter. Dessverre, de er noen ganger utsatt for en rekke bakterier og soppsykdommer som kan skape brune eller mørke flekker på bladene. Med riktig stell og ideelle vekstforhold, kan du forhindre mange infeksjoner som forårsaker disse stygge brune flekker på ellers frodig, grønn vegetasjon.

Vann-Soaked Spots

Bakteriell myk og brun råte er en sykdom som viser seg som små, vann-gjennomvåt flekker på bladene. Flekkene kan være omgitt av gult og raskt kan ta over anlegget, dreper den av i løpet av få dager. Denne bakterieinfeksjon trer ofte anlegget gjennom sår. Fjern infiserte deler med steriliserte saks, eller bruke en bakteriedrepende, for eksempel en kobberforbindelse. Gjelder kjemisk til anlegget og nærliggende planter som kan være infisert. Unngå overhead vanning for å hindre spredning av sykdommen, og bedre luftsirkulasjon for å holde løvverk tørr

blister Spots

Bakteriell brun flekk, fra acidovorax eller Pseudomonas-bakterier, vises som små vann gjennomvåt blemmer som skifter fra grønt til brunt eller svart. Det tørker til slutt opp i en sunken blemme som frigjør væske fylt med bakterier. Infeksjonen sprer seg raskt i Phalaenopsis arter og kan drepe planter når den når kronen. Fjern infiserte blader med sterilisert saks og bruke kobberforbindelser for å behandle dette problemet. Sykdommen trives i varme og fuktighet. Forbedre luftsirkulasjon og redusere disse faktorene for å behandle og forebygge denne infeksjonen.

chlorotic Spots

Denne tilstanden kan være forårsaket av en microfungus eller et virus og er ofte sett i Phalaenopsis planter, men årsaken er ofte vanskelig å fastslå. Tilstanden kan også være forårsaket av mikroskopiske midd. Gulning og bleksot utvikler seg til nekrotiske, senket, mørke flekker. Leaf kanter vises brent og rødbrune farger vises på nederste bladene. Spray med et soppmiddel for å fjerne infeksjonen hvis det vises en sopp er ansvarlig. Hvis du tror at midd kan være å klandre, spray med miticide å behandle.

Andre Fungal sykdommer

Varme, fuktige og fuktige forholdene er ideelle for omsorg for Phalaenopsis planter, men dårlig drenering kan resultere i rotting, som for eksempel sopp rot råtne. Denne sykdommen kan føre til brune, råtne flekker på bladene. Cercospora soppinfeksjoner forårsaker gul, uregelmessige flekker som blir nekrotiske og slå brun til svart. Guignardia skaper ørsmå mørk lilla lesjoner over bladene. Den Septoria sopp forårsaker gule lesjoner som slår mørk brun på anlegget. Behandle disse soppinfeksjoner ved å fjerne berørte bladene, sprøyting med soppdreper og redusere blad fuktighet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com